Samarbeidsmuligheter

Bli med oss og utgjør en forskjell for de 110 000 jentene som spiller fotball i Norge. Støtt en profesjonalisering av de øverste ligaene på kvinnesiden og bidra til like muligheter i Norges største idrett.

Annonse:

Europas raskest voksende idrett

Kvinnefotballen er i rivende utvikling, og særlig de siste årene har interessen eksplodert. Det settes stadig tilskuerrekorder, nye kommersielle aktører investerer og enorme medieavtaler inngås. UEFA spår at den kommersielle verdien av kvinnefotballen vil øke x6 i løpet av de kommende 10 år.

Toppserien er også i enorm vekst. Tilskuertallene er nesten doblet siden før koronapandemien, SoMe-følgere har vokst med x10 på et år og medieomtalen er doblet. Ligaen assosieres med verdier som «rollemodeller», «inspirerende», «ekte» og «likestilling».

Vi har også inngått en historisk medieavtale som sikrer dekning av våre kamper på tvers av TV 2 og NRK. «Alle piler peker oppover i Toppserien», sier TV2s sjefsredaktør Olav T. Sandes.

Siden 2018 har en rekke av Norges største bedrifter investert i Toppserien og 1. divisjon kvinner. Dette inkluderer OBOS, Norsk Tipping, Coop, Thon Hotels, Fagforbundet og Select. Og som OBOS konserndirektør Daniel Siraj sa da OBOS inngikk en historisk generalpartneravtale med Toppserien: «Vi er ikke en dumsnill sponsor». Det kan tallene nedenfor bekrefte.

Visste du at sponsing av kvinnefotball kan gi din organisasjon bedre omdømme?

En undersøkelse fra UEFA viser at 63% av supportere sier de er mer interessert i produkter og tjenester fra sponsorer av kvinnefotball.

58% ser på sponsorer av kvinnefotball som viktige forkjempere for like muligheter i samfunnet.

Det samme ser vi i Toppserien

  • Toppseriesponsoratet gir OBOS bedre omdømme og et mer positivt inntrykk. 44% av de med et favorittlag i Toppserien sier det er mer sannsynlig at de vil anbefale OBOS på grunn av Toppseriesponsoratet.

  • Toppserien er Coops nest best likte sponsorat.

  • Fagforbundet har for første gang klart å nå ut til yngre jenter. Da Fagforbundet kommuniserte samarbeidet med Toppserien på TikTok, økte de både kjennskap og interesse blant jenter 18+. Dette er et segment Fagforbundet ikke før har klart å nå ut til.

Om Toppfotball Kvinner

Vi i Toppfotball Kvinner jobber med bærekraft og like muligheter hver dag. Vi kjemper for at de 110 000 jentene som spiller fotball i Norge skal få en bedre hverdag. At våre øverste ligaer profesjonaliseres, og at utviklingsstrukturene på jentesiden får lik tilgang på ressurser som guttesiden. Vil din organisasjon være med på denne reisen?

Les mer om Toppfotball Kvinner her

Samarbeidsmuligheter

Vi har flere samarbeidsmuligheter tilgjengelig. Dette inkluderer generalpartner/ tittelsponsorat av 1. divisjon og en rekke forskjellige samarbeidspakker. Vi skreddersyr initiativ og tiltak basert på hver partners behov og ønsker. Understreker også at vi er en organisasjon som er liten i størrelse, men med folk som dermed er raske i vendingene og ganske så offensive, fleksible og romslige.

Bli med på positiv samfunnsendring!

Kontakt daglig leder Hege Jørgensen her.

Annonse fra Toppserien: