HER ER ÅRETS LAG PÅ NTB-BØRSEN!

Annonse:

 

NTB og OBOS ut prisen Årets lag i Toppserien. Grunnlaget for prisen legges av NTBs reportere, som er på plass på samtlige kamper i Norges øverste divisjon for kvinner. Etter hver kamp settes en spillerbørs fra 1–10.

Varianten i år er en 4-3-3-variant etter mange gode defensive prestasjoner.

Keeper:

Moa Edrud, Arna-Bjørnar (5.40 i snitt på børsen)

Den svenske sisteskansen tok over som førstevalg mellom stengene før denne sesongen og har vist seg som en matchvinner for Arna-Bjørnar. Har vært helt avgjørende for at det ble en sterk femteplass på tabellen for bergensjentene.

Forsvar:

Marit Bratberg Lund, Sandviken (6.50 i snitt på børsen)

Årets spiller på NTB-børsen. Rollen som vingback ser ut til å være skreddersydd for 24-åringen med sin svært presise venstrefot. Leverte 7 mål og 14 målgivende denne sesongen for seriemesterne og var på rundens lag hele 9 ganger!

Guro Bergsvand, Sandviken (6.11 i snitt på børsen)

En av mange Sandviken-spillere som har storspilt i år. Med sin fart, duellstyrke og fine pasningsfot har hun vært en trygghet i hjertet av Sandvikens bunnsolide forsvar. Har også etablert seg på landslaget.

Emilie Bragstad, Rosenborg (5.93 i snitt på børsen)

RBKs stopperjuvel har tatt ytterligere steg og befestet sin posisjon som en av landets aller beste midtstoppere. Stødig med ballen i beina, god i duellspillet og har en strålende tilslag.

Ingrid Ryland, Sandviken (6.00 i snitt på børsen)

Den rutinerte høyrebacken har levert solid både offensivt og defensivt for Sandviken. Som vingback har hun utviklet spillet sitt videre og vært en viktig bidragsyter i gullsesongen.

Midtbane:

Lisa Naalsund, Sandviken (6.22 i snitt på børsen)

Har lagt bak seg en ny strålende sesong på midtbanen til Sandviken. Dikterer tempoet i kampene med sin nærteknikk og blikk for spillet. Har i tillegg et tungt og presist skudd fra distanse.

Dejana Stefanovic, Vålerenga (6.00 i snitt på børsen)

Vålerengas midtbanesjef har vært lagets viktigste spiller. Med sin fysiske tilstedeværelse, duellstyrke og sitt gode tilslag har hun bidratt med 9 mål og 7 målgivende for norgesmesterne.

Camille Linberg, LSK Kvinner (6.00 i snitt på børsen)

22-åringen har tatt nye steg siden overgangen fra Lyn. Besitter både tekniske ferdigheter og et overblikk som gjør henne til en av Toppseriens beste offensive spillere. Kneplager gjorde at hun gikk glipp av deler av høstsesongen.

Angrep:

Julie Blakstad, Rosenborg (6.41 i snitt på børsen)

Landslagsspilleren har levert en ny god sesong for Rosenborg. Som i 2020 ble det sølv for RBK-jentene i år, og den dribleglade 20-åringen bidro med 10 mål og 7 målgivende.

Sophie Román Haug, LSK Kvinner (5.67 i snitt på børsen)

Duellsterk og smart spiss som scorer mål på alle mulige måter. Særlig inne i boksen er hun en stor trussel i luftrommet og har i tillegg et godt skuddbein.

Emilie Haavi, LSK Kvinner (6.28 i snitt på børsen)

Seriens toppscorer med 13 mål. LSK-kapteinen har levert varene som alltid og fikk blant annet 10-er på børsen i runde 4. Involvert i det meste offensivt for årets serietreer.

Annonse fra Toppserien: