Nye supportere

Velkommen på kamp i Toppserien og 1. divisjon!

Annonse:

Her er litt informasjon om kampdagene våre:

  • I 2024 spilles hovedrunden lørdag kl. 15:00. Finn ut mer om hvordan du kan se kampene her.
  • Her finner du kampoversikt for Toppserien og 1. divisjon.
  • Usikker på hvem din nærmeste klubb er? Finn din klubb her.
  • Billetter til alle kamper kan kjøpes digitalt på TicketCo. Kjøp billetter her.
  • Du bør komme på kamp ca. 30 min før avspark. Mange klubber har Fanzone før kamp, med underholdning som OBOS tegnestasjon, maskoten Toppsi, ansiktsmaling og giveaways.

Møt spillerne i Fanzone etter kamp

Ett av kampdagens store høydepunkt for barna er å møte spillerne etter kamp. Dette gjennomføres på samtlige Toppseriekamper og hos flere 1. divisjonslag. Rundt ti minutter etter kamp kan supportere møte -og ta bilder med spillerne. OBOS autografkort som deles ut er også svært populære.

BB230415BB977.jpg

«The Fan Experience Company» vårt arbeid for å forbedre kampdagen i Toppserien

Vi jobber aktivt for å gjøre kampopplevelsen i Toppserien til noe helt eget.

I 2019 inngikk vi et samarbeid med «The Fan Experience Company» og UEFA, for å øke kompetanse, gi inspirasjon og forbedre kampdagen på tvers av ligaen.

The Fan Experience Company er en av Europas ledende byråer innenfor supportermiljø og kampopplevelse. I tillegg til å støtte klubbene gjennom workshoper, gjennomfører byrået «mystery shopping» i løpet av sesongen. Etter besøkene får hver klubb en rapport på hvordan det oppleves for en ny supporter å komme på sin første kamp hos dem.

Hvor enkelt er det å finne ut når kampene spilles og kjøpe billetter? Hvor vennlige er klubbens frivillige og ansatte på kampdagen? Er det underholdning for barna? Er det utsalg av god mat og drikke, samt klubbmerch? Disse er noen av parameterne klubbene måles på.

Basert på rapportene jobber klubbene målrettet for å forbedre kampopplevelsen for våre supportere. Både nye og etablerte.

Tilbakemeldinger?

Har du forslag til hvordan vi kan forbedre kampopplevelsen i Toppserien? Kanskje du har hatt en fantastisk kampdag og ønsker å dele opplevelsen din?

Send oss gjerne tips, bilder, ris eller ros: post@toppfotballkvinner.no 

Takk for at du ønsker å bidra til å forbedre kampopplevelsen i Toppserien.

BB230415VG042.jpg

 

Annonse fra Toppserien: