Vårt samarbeid med Norsk Tipping

Norsk Tipping er hovedpartner av Toppfotball Kvinner og har vært vår sponsor i seks år. Vi har en felles avtale med Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund på 258 millioner over fire år. Dette gjør Norsk Tipping til generalsponsor av norsk fotball.

Annonse:

Norsk Tipping har vært en viktig samarbeidspartner for norsk fotball siden 1948, og gjennom sponsoratet med TFK ønsker Norsk Tipping å styrke toppklubbene, bidra til økt synlighet for kvinnefotballen og utjevne forskjellene i idretten.

"Vi er en veldig stolt samarbeidspartner med TFK. Vårt samarbeid skal løfte kvinnefotballen på flere områder, og vårt generalpartnerskap for hele norsk fotball gir Norsk Tipping en unik mulighet til å oppnå målbare resultater sammen. Sammen jobber vi for en profesjonalisering av serien, synlighet for ligaene og profilbygging av spillere," sier sponsorrådgiver Thomas Johansen.

Norsk Tipping støtter ikke bare toppfotballen, men gjennom avtalen har vi mange aktiviteter som støtter breddeidretten. Aktiviteter som Banens Beste sjekker, grasrotandelen og grasrottrenerprisen, bidrar til å få mer ressurser inn i breddefotballen.

"Vi er veldig glade for at Norsk Tipping trapper opp sin satsing på kvinnefotballen, og slik fortsetter å være en viktig støttespiller for like muligheter i idretten vår. Dette vil bidra sterkt i arbeidet med å løfte produktet ytterligere i årene som kommer."

‒ Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner

Samarbeidet med Norsk Tipping har vært helt avgjørende for den aktiviteten vi ser i norsk fotball i dag, med over 120 000 aktive jentespillere. Spillemidlene har muliggjort bygging av kunstgressbaner i en skala som gjør at fotballen er en bærebjelke i lokalsamfunn over hele Norge. Samarbeidet rundt den nye avtalen har som mål å styrke satsingen og øke interessen for fotballen i Norge ytterligere.

Aktiviteter med Norsk Tipping:

Gi tilbake til grasrota

  • Banens Beste

  • Under NRKs hovedkamp hver runde, kårer NTB banens beste spiller. I samarbeid med Norsk Tipping får spilleren en sjekk på 10 000,- som hun gir videre til en valgfri breddeklubb. Dette er et initiativ for å gi tilbake til breddeidretten og støtte opp under de klubbene som utvikler fremtidige toppspillere og sper idrettsglede blant hobbyspillerne.

  • Drømmeopplevelsen

  • Hvert år kårer Norsk Tipping årets grasrottrener. Den går til en ildsjel som brenner for idretten og gir det lille ekstra for å inspirere barna. I samarbeid med Toppfotball Kvinner gir Norsk Tipping en drømmedag til én av de nominerte som får være med en Toppserieklubb på trening og på trenerbenken under en kamp. Målet med opplevelsen er ikke bare å takke treneren for den innsatsen hun legger ned eller å inspirere henne til å fortsette med det fantastiske arbeidet. Målet er også å bygge kompetanse blant breddetrenerne.

På Sidelinjen

  • Vi blir med "På sidelinjen" sammen med alle lagene i Toppserien der vi blir bedre kjent med spillerne. To og to blir de gitt påstander og må bestemme hvem av de den passer best for. Dette er et profilbyggende tiltak som hjelper oss å bli bedre kjent med personen bak fotballspilleren.

Månedens Mål

  • Hver måned kåres månedens mål i Toppserien i samarbeid med Norsk Tipping. Det er publikum som stemmer over kandidatene og bestemmer hvem som ender opp med den gjeve tittelen. Dette er med på fremme sportslige prestasjoner i Toppserien og fremheve det høye nivået på spillerne.

Annonse fra Toppserien: