USLÅELIGE BRANN KAN STIKKE KJEPPER I HJULENE

Denne helgen er det klart for storoppgjør på Intility når serieleder Vålerenga tar imot Brann.

Annonse:

 

Presenteres i samarbeid med:

norsk tipping

Husk at du får tilbud på TV 2 Play total ved kjøp av sesongkort eller billett. 

Husk at lagene denne sesongen skal møte hverandre tre ganger, og at det spilles ikke noe sluttspill på øverste nivå. Alle kamper teller like mye og poengene følger deg hele sesongen på vanlig vis.

 Slik ser 25. serierunde ut:

RUNDE 25 | TOPPSERIEN
Arna-Bjørnar0 - 3LSK Kvinner
Rosenborg BK1 - 1Avaldsnes Toppfotball
Røa Fotball Elite2 - 2Lyn
Stabæk3 - 0Åsane
Vålerenga Fotball1 - 1SK Brann




Toppkamp på Intility

Rosenborg er ikke lenger serieleder etter 0-2 borte mot Brann i forrige serierunde, men har fortsatt alt i egne hender ettersom de skal møte Vålerenga hjemme i siste serierunde.

I tillegg har trønderne lov å håpe på hjelp. Noe som potensielt kan skje denne helgen når Vålerenga tar imot klubben som skrev norsk historie med å ta seg til gruppespillet i Champions League for aller første gang.

Brann virker nærmest uslåelige etter at Martin Ho overtok ansvaret som hovedtrener, og har ennå til gode å slippe inn mål i Toppserien under hans ledelse. Så her er det virkelig en tøff oppgave Vålerenga står overfor.

Den gledelige nyheten for hjemmelaget er at Janni Thomsen ser ut til å nærme seg et comeback etter skade, og at hun potensielt kan være tilbake til denne kampen og kanskje få noen minutter. Det sier hun selv til TV 2.

Med tre kamper igjen av sesongen har Vålerenga nå en luke på to poeng ned til Rosenborg og står med fire strake seirer i serien. Brann har seks poeng opp til LSK Kvinner som innehar tredjeplassen, så det ser relativt vanskelig ut for bergenserne med å sikre medalje denne sesongen.

Trønderne storfavoritter

Og mens Vålerenga har en knalltøff kamp hjemme mot Brann i gullkampen, skal også Rosenborg i aksjon noen timer i forkant.

De tar imot nedrykkskjempende Avaldsnes og på papirende har en enklere kamp. Avaldsnes står med 1-0-11 på bortebane, men kan de likevel sjokkere på Koteng Arena? Det blir i alle fall spennende å se!

De tre resterende kampene er: 

Røa – Lyn

Arna-Bjørnar – LSK Kvinner

Stabæk – Åsane

Spesielt Arna-Bjørnar – LSK Kvinner er svært viktig denne runden, der Arna-Bjørnar nå er under streken og på vei mot nedrykk til 1. divisjon. LSK Kvinner kjemper som nevnt om medalje og trenger poengene de kan få. Spørsmålet er også hvilken valør de kan ende opp med å klare.

Slik ser tabellen ut før runden:

TABELL | TOPPSERIEN
1Vålerenga Fotball274059
2Rosenborg BK274258
3LSK Kvinner272355
4SK Brann272246
5Stabæk27-237
6Lyn27-1128
7Røa Fotball Elite27-1027
8Åsane27-2125
9Avaldsnes Toppfotball27-4521
10Arna-Bjørnar27-3816

Annonse fra Toppserien: