TUVA HANSEN ER MÅNEDENS SPILLER I SEPTEMBER

Annonse:

 

Hver måned kårer NTB månedens beste spiller der premien har vært et gavekort fra Gi Gaven Videre på 5.000 kroner, hvor gavesummen doneres videre til et godt formål. Ved å gi digitale gavekort som premie, tar OBOS og Toppserien et helt tydelig, bærekraftig og meningsfylt valg. Vinnerne gir gavene sin videre til et godt formål etter eget ønske, som arbeider for å fremme like muligheter. Så langt er det gitt gaver til Kirkens Bymisjon Oslo og Bergen, CARE Norge, Right To Play!, Plan International – Norge og Zuccarellostiftelsen.

Månedens beste spiller i Toppserien

Beskrivelsen under sier det meste. Tuva Hansen er kaptein med stor K, og en enormt viktig spiller for Brann. Nå gjenstår kun tre seriekamper og cupfinale for Bergenslaget, som dessverre måtte se drømmen om Champions League ryke forrige uke.

Hansen ønsker å gi pengepremien på 5.000 kr til Redd Barna.

– Redd barna jobber mot bærekraftsmål som jeg virkelig støtter, som å bekjempe fattigdom og sult, samt fokus på god helse og utdanning.

– Det er utrolig kjekt å bli månedens spiller, men samtidig hadde det ikke vært mulig uten medspillerne mine i Brann. I mine øyne kunne hver enkelt spiller i vår tropp fått den samme utmerkelsen og jeg er takknemlig for at jeg får spille sammen med dem.

Annonse fra Toppserien: