THERESE SESSY ÅSLAND ER MÅNEDENS SPILLER I AUGUST

Annonse:

 

Hver måned kårer NTB månedens beste spiller der premien har vært et gavekort fra Gi Gaven Videre på 5.000 kroner, hvor gavesummen doneres videre til et godt formål. Ved å gi digitale gavekort som premie, tar OBOS og Toppserien et helt tydelig, bærekraftig og meningsfylt valg. Vinnerne gir gavene sin videre til et godt formål etter eget ønske, som arbeider for å fremme like muligheter. Så langt er det gitt gaver til Kirkens Bymisjon Oslo og Bergen, CARE Norge, Right To Play!, Plan International – Norge og Zuccarellostiftelsen.

Månedens beste spiller i Toppserien

Midtbanespilleren har levert seks målpoeng på fire kamper, og vært en viktig spiller for Brann. Om det å bli månedens spiller sier hun følgende:

– Det er veldig kjekt å bli månedens spiller, men man presterer aldri alene. SK Brann Kvinner har hatt en fin august måned og hele troppen har vært delaktig i våre seire.

I likhet med Emilie Joramo og Janni Thomsen, gir Åsland pengepremien til Zuccarellostiftelsen.

Jeg velger å gi 5000 kr til Zuccarellostifelsen fordi det er viktig at alle skal ha en mulighet til å drive med idrett i Norge, uavhengig av hvor du bor, hvilke ressurser man har eller om man har en funksjonsvariasjon. 

Annonse fra Toppserien: