KICK OFF 2023 VEL GJENNOMFØRT

 

Tirsdag 14.mars ble det arrangert Kick off for Toppserien på Ullevaal Stadion. Alle klubbene i Toppserien, partnere, media og resten av fotball-Norge var på plass til det som ble en strålende feiring av ligaen vår.

Programleder i TV2 Anne Sturød innledet sendingen sammen med Hege Jørgensen og Steinar Nilsen fra Toppfotball kvinner.

– Hege overbeviste meg om at det er her fremtiden i norsk fotball ligger, og det vil jeg være en del av. Det er ekstremt spennende med alt som skjer på satsingen i kvinnefotballen, både internasjonalt og med alle lagene i Toppserien. Jeg har lyst til å være med på å gjøre en forskjell, og være her å sette utropstegn bak satsningen og tilretteleggingen, sier den nyansatte sportssjefen.

Daglig leder, Hege Jørgensen, følger opp med at hun selvsagt er strålende fornøyd med å ansette Nilsen som ny sportssjef.

– Steinar sin oppgave er først og fremst å sørge for at vi henger med på toget som går ute i Europa. Vi må ikke glemme at Norge har tatt kvantesprang, sammen med klubbene og sponsorer. Det må investeres og vi må være dritgode på å optimalisere ressursene våre, og det skal Steinar jobbe med, sier Jørgensen.

Steinar Nilsen og Hege Jørgensen på Toppseriens kick off 2023. Foto: Vegard Grøtt/Bildbyrån.

Les også: Slik blir Toppserien på TV 2 og NRK. 

Videre i sendingen fortalte Christina Paulos Syversen og Emil Gukild om hva vi kan forvente av TV 2 og NRK denne sesongen. Deretter ble alle kapteinene i Toppserien invitert opp til å prate om forventninger og ambisjoner før årets sesong.

Foran årets sesong er det også flere kjente profiler som er dukket opp i Toppserien. André Bergdølmo og Petter Belsvik er meritterte spillere som har tatt over henholdvis LSK Kvinner og Stabæk. Duoen ble intervjuet sammen med trenerkollega John Arne Riise, som allerede har en Toppserie-sesong under beltet.

– Det som har imponert meg mest er seriøsiteten og strukturen, de tar ansvar for egen utvikling. Det er bedre enn på herresiden, jeg er meget imponert, forteller Belsvik.

– Egentlig ikke noe som overrasket meg. Fotballen på både herre- og kvinnesiden har tatt voldsomme steg de siste årene, og dette er bare blitt forsterket etter at jeg har blitt kjent med laget. Det er utrolig gode individuelle fotballspillere, sier Bergdølmo.

Ferske trenere: André Bergdølmo, John Arne Riise og Petter Belsvik. Foto: Vegard Grøtt/Bildbyrån.

Mot slutten av sendingen fikk vi også et innslag med konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj.

I tillegg kom nyheten om at Toppseriens podkast «Mer enn 4-4-2» fortsetter med en ny sesong.

Annonse fra Toppserien: