JULIE BLAKSTAD BLE «ÅRETS UNGE SPILLER» – SE ALLE VINNERNE FRA FORFESTEN!

Annonse:

 

Noen kan kalle forfesten en oppvarming til hovedsendingen, men vinnerne her er absolutt ikke til å kimse av. Prisene som ble delt ut på denne førsendingen var «årets spiller» og «årets gjennombrudd» i 1. divisjon, «årets klubb» og til slutt «årets unge spiller» i Toppserien.

Se video av alle vinnerne under!

Hilsen fra Spania

Etter en enorm sesong ble Julie Blakstad kåret til «årets unge spiller» i Toppserien. Den fotrappe Rosenborg-spilleren har vært involvert i over en tredjedel av trønderne sine scoringer denne sesongen. De to andre nominerte var lagvenninne Emilie Bragstad og Sandviken-spiller Elisabeth Terland.

Og Blakstad tok like så godt imot prisen fra varmen på Gran Canaria.

– Jeg er veldig glad for å ha bli tildelt prisen som «årets unge spiller». Og må si tusen takk til dere som har valgt meg ut blant veldig gode kandidater. Jeg vil også takke lagkameratene mine og teamet jeg har rundt meg med støttespillere for at vi har hatt en fantastisk sesong med mye moro, sier hun om utmerkelsen.

Sandviken imponerer både på og utenfor banen

En annen høythengende pris som ble utdelt på Førfesten var «årets klubb» i Toppserien. En pris som anerkjenner klubbenes evne til å engasjere både spillere, frivillige, publikum og ikke minst partnere. Sandviken har prestert utenom det vanlige og gått ubeseiret gjennom en hel sesong. Men de har også imponert stort utenfor banen, og blir med det utmerket som «årets klubb».

 

Toppen av 1. divisjon

Den første kategorien som ble delt ut på kvinnesiden var «Årets spiller» i 1. divisjon. De nominerte var Ine Strømstad Berre fra Øvrevoll Hosle, Sandra Simonsen fra Åsane og Tuva Espås fra Røa. Og det var til slutt Røa-spilleren som stakk av med seieren.

Videre var det duket for «årets gjennombrudd» i 1. divisjon. Her var de nominerte Tuva Espås, Ine Strømstad Berre og Savanna Duffy. Det var til slutt Øvrevoll Hosle-spiller Berre som tronet øverst hos juryen.

Her er en oversikt over alle nominerte.

Annonse fra Toppserien: