JANNI THOMSEN ER MÅNEDENS SPILLER

Annonse:

 

Hver måned kårer NTB månedens beste spiller der premien har vært et gavekort fra Gi Gaven Videre på 5.000 kroner, hvor gavesummen doneres videre til et godt formål. Ved å gi digitale gavekort som premie, tar OBOS og Toppserien et helt tydelig, bærekraftig og meningsfylt valg. Vinnerne gir gavene sin videre til et godt formål etter eget ønske, som arbeider for å fremme like muligheter. Så langt er det gitt gaver til Kirkens Bymisjon Oslo og Bergen, CARE Norge, Right To Play!, Plan International – Norge og Zuccarellostiftelsen.

Månedens beste spiller i Toppserien

Og den beste spilleren i mai ble Vålerengas Janni Thomsen. Vingbacken har hatt en strålende sesong så langt, med seks mål og flere noteringer på rundens mål.

– Jeg er stolt over å bli kåret til månedens spiller. Det forteller noe om hva vi er i gang å skape i Vålerenga, en kultur hvor man kan prestere på høyeste nivå, sier Thomsen.

I likhet med forrige månedes spiller, Emilie Joramo, velger også Janni å gi pengepremien til Zuccarellostiftelsen.

– Jeg valgte Zuccarellostiftelsen fordi jeg synes at alle barn skal ha like muligheter til å være en del av et lag. Det felleskapet man oppnår innen idrett er helt unikt. Fotballen har vært viktig i min oppvekst og formet meg som menneske. En persons bakgrunn skal ikke være et hinder til å kunne delta i et slikt fellesskap.

Annonse fra Toppserien: