GULLJAKTEN FORTSETTER OG BYDERBY I BERGEN

Vålerenga har Real Madrid å konsentrere seg om, men må samtidig holde fokus og levere i serien når en ny Toppserie-runde spilles denne helgen.

Annonse:

 

Presenteres i samarbeid med:

norsk tipping

Husk at du får tilbud på TV 2 Play total ved kjøp av sesongkort eller billett. 

Husk at lagene denne sesongen skal møte hverandre tre ganger, og at det spilles ikke noe sluttspill på øverste nivå. Alle kamper teller like mye og poengene følger deg hele sesongen på vanlig vis.

 Slik ser 23. serierunde ut:

RUNDE 23 | TOPPSERIEN
Arna-Bjørnar0 - 4SK Brann
Rosenborg BK1 - 1Stabæk
Røa Fotball Elite0 - 1LSK Kvinner
Vålerenga Fotball1 - 0Avaldsnes Toppfotball
Åsane1 - 1Lyn




Etter en amputert runde forrige helg, og Brann og Vålerengas imponerende kamper i Champions League i midtuken, er det igjen klart for en fullverdig serierunde i Toppserien.

Brann herjet i sitt oppgjør mot Glasgow City på bortebane og vant 4-0 i første oppgjør. Det betyr at bergenserne med all sannsynlighet skal spille gruppespill i Champions League denne høsten for aller første gang!

Men hvordan påvirker det denne helgen når Arna-Bjørnar er motstander midt mellom de to oppgjørene?

Kanskje er dette det perfekte tidspunkt for Arna-Bjørnar å møte Brann til tross for den regjerende seriemesteren sin gode form.

Arna-Bjørnar har i alle fall vist noe bedring etter sommeren, og har fortsatt alle muligheter til å beholde plassen i Toppserien. Men bare ett poeng skiller ned til Avaldsnes på direkte nedrykk, og den tradisjonsrike klubben trenger alle mulige poeng i nedrykkskampen.

I forrige runde leverte de en høyst godkjent prestasjon på Intility, men det endte likevel med 2-4-tap mot Vålerenga. På hjemmebane bør det være bedre muligheter – og tidligere i sesongen sjokkerte de Brann, da laget vant på Stemmemyren.

Champions League-syke?

To andre lag i lignende situasjon denne runden, er Vålerenga og Avaldsnes, som møtes på Intility. Vålerenga er i likhet med Brann i Champions League-modus, og også de imponerte med bare 1-2-tap borte mot Real Madrid i midtuken.

Avaldsnes sliter tungt i bunnen og kjemper mot nedrykk, og vil her måtte klare seg uten både Maria Hovmark og Evelyn Badu, som begge har karantene. Men dette er nok ikke kampen de har sett for seg å ta poengene i. Den kampen kommer neste helg når Arna-Bjørnar er motstander til det som trolig blir sesongens viktigste kamp for begge lag.

De tre resterende kampene denne runden ser slik ut:

Rosenborg – Stabæk

Røa – LSK Kvinner

Åsane – Lyn

Slik ser tabellen ut før runden:

TABELL | TOPPSERIEN
1Vålerenga Fotball274059
2Rosenborg BK274258
3LSK Kvinner272355
4SK Brann272246
5Stabæk27-237
6Lyn27-1128
7Røa Fotball Elite27-1027
8Åsane27-2125
9Avaldsnes Toppfotball27-4521
10Arna-Bjørnar27-3816

Annonse fra Toppserien: