GARDEROBEPRATEN – PÅ INNSIDEN AV FOTBALLFAMILIEN

 

Betalt samarbeid med: norsk tipping

I «Garderobepraten» ønsker vi i fotballen, sammen med Norsk Tipping, å gi et innblikk i hva som skaper denne garderobekulturen «alle» snakker om og bli kjent med hva som opptar menneskene som er, eller har vært, en del av den.»

Sammen med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og vår samarbeidspartner Norsk Tipping, besøker vi jevnlig garderobene i norsk fotball. Vi har fått lov til å komme inn i det aller helligste – nemlig garderoben. Freddy dos Santos inviterer aktuelle personer fra fotballfamilien til en garderobeprat om historier, tanker og viktige temaer.

Alle som har vært en del av lagidrett, uansett nivå, har et forhold til garderoben som samlingspunkt. Det er en arena for samhold, deling av glede, samling i bunn eller helt vanlig småprat. Det skapes også både minner og sterke vennskap. Alt dette gjør garderoben til en unik møteplass.

I første episode har vi besøkt Vålerenga-spillerne Guro Pettersen, Henrik Udahl og Henrik Bjørdal i deres hjemmegarderobe på Intility arena. Vi tok en prat om hvordan hverdagen i toppfotballen påvirker den mentale helsa. Hvor mye snakkes det egentlig om følelser i en Eliteserie-garderobe? Hvordan jobber spillerne med mental trener? Og hvordan preger skader hverdagen?

Svaret på dette og mye mer finner du her, i første episode av Garderobepraten.

Annonse fra Toppserien: