Fotballfesten 2021: De nominerte til Årets spiller Toppserien

Sist oppdatert: 30. nov 2021 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Dagen etter Eliteseriens siste serierunde avholdes Fotballfesten 2021 – en feiring av de nylig avsluttede sesongene i Toppserien, Eliteserien, OBOS-ligaen og 1. divisjon.

Prisutdelingen ser du på TV Norge den 13. desember kl 21.00.

Juryen har nominert følgende i kategorien «Årets spiller» i Toppserien:

Marit Bratberg Lund, Sandviken

Det er bare å la seg imponere av prestasjonene til vingbacken denne sesongen. 21 målpoeng på 18 kamper er rett og slett fantastisk. 24-åringen har også i likhet med resten av Sandviken-laget fremstått bunnsolid defensivt. Hun er også øverst på NTB-børsen. Spesielt i toppkampene har hun skilt seg ut på en god måte.

Julie Blakstad, Rosenborg

Supertalentet har imponert i flere sesonger, men har også i år tatt store steg. Hun er uredd, eksplosiv og har offensive egenskaper på internasjonalt nivå. Fremover på banen er hun Rosenborg sin viktigste spiller og har vært involvert i over en tredjedel av trøndere sine scoringer denne sesongen.

Lisa Naalsund, Sandviken

Lisa Naalsund er selve hjerte i Sandviken-laget. Har hun en dårlig dag, så har som regel resten av laget det også. Med sin strøkne pasningsfot dirigerer hun ofte spillet. I tillegg har hun en voldsom skuddfot. De to egenskapene har resultert i ni målpoeng denne sesongen.

 

Les hvilke andre priser som deles ut på Fotballfesten her

Juryen:

Tobias Hafrom, Toppfotball Kvinner

Hanna Sikkeland, NTB

Jonas Neskvern, NTB

Carl-Erik Torp, NRK

Lena Tyriberget, Norges Fotballforbund