EMMA STØLEN GODØ ER MÅNEDENS SPILLER I OKTOBER

Annonse:

 

Hver måned kårer NTB månedens beste spiller der premien har vært et gavekort fra Gi Gaven Videre på 5.000 kroner, hvor gavesummen doneres videre til et godt formål. Ved å gi digitale gavekort som premie, tar OBOS og Toppserien et helt tydelig, bærekraftig og meningsfylt valg. Vinnerne gir gavene sin videre til et godt formål etter eget ønske, som arbeider for å fremme like muligheter. Så langt er det gitt gaver til Kirkens Bymisjon Oslo og Bergen, CARE Norge, Right To Play!, Plan International – Norge og Zuccarellostiftelsen.

Månedens beste spiller i Toppserien

Stølen Godø har vært viktig for LSK Kvinner i sluttspillet denne måneden. De sikret seg spill i Toppserien 2023 og unngikk kvalifiseringsplass. Midtbanespilleren har levert fem målpoeng på fire kamper, og avslutter måneden med et børssnitt på 7.

-Det er veldig gøy å bli kåret til månedens spiller. Høsten har bydd på mange viktige kamper, og da passer det veldig fint å finne målformen og bidra til at LSK Kvinner spiller i Toppserien neste år også, sa hun om kåringen.
.
Jeg ønsker å gi pengepremien til Care Norge.
.
-Mange jenter vokser opp i fattige land med svært begrensende muligheter til å bli hørt og ta egne valg. Care Norge gjør et utrolig viktig arbeid med å løfte kvinnene i disse samfunnene, og således gi de en mulighet til å jakte drømmene.

Annonse fra Toppserien: