Emma Stølen Godø er månedens spiller i oktober

Emma Stølen Godø er månedens spiller i oktober 2022. Foto: Marius Simensen/BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 04. nov 2022 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Hver måned kårer NTB månedens beste spiller der premien har vært et gavekort fra Gi Gaven Videre på 5.000 kroner, hvor gavesummen doneres videre til et godt formål. Ved å gi digitale gavekort som premie, tar OBOS og Toppserien et helt tydelig, bærekraftig og meningsfylt valg. Vinnerne gir gavene sin videre til et godt formål etter eget ønske, som arbeider for å fremme like muligheter. Så langt er det gitt gaver til Kirkens Bymisjon Oslo og Bergen, CARE Norge, Right To Play!, Plan International – Norge og Zuccarellostiftelsen.

Månedens beste spiller i Toppserien

Stølen Godø har vært viktig for LSK Kvinner i sluttspillet denne måneden. De sikret seg spill i Toppserien 2023 og unngikk kvalifiseringsplass. Midtbanespilleren har levert fem målpoeng på fire kamper, og avslutter måneden med et børssnitt på 7.

-Det er veldig gøy å bli kåret til månedens spiller. Høsten har bydd på mange viktige kamper, og da passer det veldig fint å finne målformen og bidra til at LSK Kvinner spiller i Toppserien neste år også, sa hun om kåringen.
.
Jeg ønsker å gi pengepremien til Care Norge.
.
-Mange jenter vokser opp i fattige land med svært begrensende muligheter til å bli hørt og ta egne valg. Care Norge gjør et utrolig viktig arbeid med å løfte kvinnene i disse samfunnene, og således gi de en mulighet til å jakte drømmene.