EMILIE JORAMO ER MÅNEDENS SPILLER – SAMARBEID MED OBOS OG GI GAVEN VIDERE FORTSETTER!

Annonse:

 

Toppserien og OBOS fortsetter å støtte gode formål

Hver måned kårer NTB månedens beste spiller der vinneren får et gavekort som gis videre til et godt formål. Så langt er det gitt 30.000 kroner og nå fortsetter det gode samarbeidet!

Helt siden sesongstart våren 2021, har premien til månedens beste spiller vært et gavekort fra Gi Gaven Videre på 5.000 kroner – gavesummen doneres videre til et godt formål. Initiativet har vært veldig vellykket så langt og gleden er derfor stor når vi nå viderefører samarbeidet.

– Vi er så heldige å ha spillere og partnere som er samfunnsengasjerte og som ønsker å utgjøre en forskjell. Derfor er det en glede å videreføre samarbeidet med Gi Gaven Videre og OBOS i år også. Ved at spillerne i Toppserien får støtte sin hjertesak, bidrar vi til at flere får like muligheter, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner.

Ved å gi digitale gavekort som premie, tar OBOS og Toppserien et helt tydelig, bærekraftig og meningsfylt valg. Vinnerne gir gavene sin videre til et godt formål etter eget ønske, som arbeider for å fremme like muligheter. Så langt er det gitt gaver til Kirkens Bymisjon Oslo og Bergen, CARE Norge, Right To Play! og Plan International – Norge.

Månedens beste spiller i Toppserien

Rosenborg-spiller Emilie Joramo ønsker å gi sin pengepremie til Zuccarellostiftelsen.

– Jeg ønsker å støtte denne stiftelsen fordi en families økonomiske situasjon skal ikke være et hinder for å holde på med noe man liker, eller delta i et fellesskap som gir glede, selvtillit, livslyst og motivasjon, sier hun.

Emilie Joramo hadde høyest gjennomsnitt på børsen og blir med det månedens spiller i april.

Obos er stolt sponsor

OBOS sponser gavekortene og er spent på hvem som vinner og hvilke formål som velges.

– De positive erfaringene fra fjoråret gjorde at det var lett å si ja da forespørselen kom om å videreføre dette samarbeidet i 2022-sesongen. Det er virkelig flott å registrere Toppserien-spillernes samfunnsengasjement. At man på denne måten kan gi en gave videre til et godt formål etter spillerens eget ønske, er et flott tiltak som bidrar til å sette viktige saker i fokus, sier Eddie Chr Thomas i OBOS.

– Vi vil også benytte anledningen til å ønske alle spillerne i Toppserien lykke til med sesongen! Noen av dem kåres til Månedens spillere, og det blir ekstra spennende å følge med på hvilke gode formål de ønsker å gi sin gave videre til. Jeg vil også takke Gi Gaven Videre for at OBOS har fått muligheten til å støtte dette fine tiltaket, avslutter Thomas.

Forbilder for mange

– Det er imponerende at Toppserien viser så konkret ansvar for at alle skal få like muligheter. Vi har hatt gleden av å samarbeide gjennom fjoråret og ser frem til hvilke formål toppspillerne velger å støtte denne sesongen! sier Aksel Mjøs, initiativtaker til Gi Gaven Videre.

– Toppserien og spillerne er forbilder langs mange dimensjoner, også i det å engasjere seg for andres muligheter, avslutter Mjøs.

 

Annonse fra Toppserien: