Anja Sønstevold ansatt i Toppfotball Kvinner

Den tidligere fotballproffen tiltrer rollen som Sponsoransvarlig og innholdsprodusent i TFK.

Annonse:

Tidligere i sommer ble det klart at landslagsspiller og utenlandsproff Anja Sønstevold (32) legger fotballskoene på hylla. Nå er hun ansatt i Toppfotball Kvinner. 

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på denne jobben. Kvinnefotballen har hatt en fantastisk utvikling de siste årene, noe jeg selv har kjent på kroppen gjennom min profesjonelle karriere. Nå gleder jeg meg til å bidra til at Toppserien og 1. divisjon tar ytterligere steg gjennom den viktige jobben som gjøres i Toppfotball Kvinner, sier hun. 

I tillegg til å ha spilt for både Kolbotn og LSK Kvinner i Toppserien, og Inter og Roma i Serie A i Italia, er Sønstevold utdannet journalist og har kommunikasjonsfaglig erfaring fra blant annet OBOS. 

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med OBOS igjen og ikke minst alle de andre spennende samarbeidspartnerne vi har i Toppfotball Kvinner. Jeg har troen på at vi sammen kan utvikle nye og spennende konsepter som kan bidra til økt synlighet for våre to øverste divisjoner, sier Sønstevold. 

Sønstevold trer inn i stillingen fra 1. august, og daglig leder i TFK, Hege Jørgensen er fornøyd med å få henne med på laget. 

– Anja har en optimal bakgrunn for Toppfotball Kvinner. I tillegg til å ha lagt en enorm spillerkarriere bak seg, har hun sterk kommunikasjonskompetanse og erfaring fra mediepartnerne våre NRK og TV2. Gjennom sin traineestilling i OBOS har hun også opparbeidet seg en forståelse for sponsorater som er midt i blinken for oss. 

Toppfotball Kvinner har i dag fire ansatte. 

– Vi er opptatt av å videreutvikle TFK, og Anja kommer til å spille en sentral rolle for organisasjonen fremover. Vi er glade for å få en så sterk ressurs inn i teamet, understreker Jørgensen. 

Foto: Bildbyrån

Annonse fra Toppserien: