Hovedterminlisten for 2020-sesongen er klar

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån.

Se kampdatoene for Toppserien neste sesong, som blir den første med det nye serieformatet.

Sist oppdatert: 19. nov 2019 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Toppfotball Kvinner har i samarbeid med Norges Fotballforbund utarbeidet hovedterminlisten for neste sesong. Seriestart blir 21. mars, mens sesongen avsluttes med cupfinale 21. november.

Klikk her for å se hele hovedterminlisten.

Hovedterminlisten er vedtatt med utgangspunkt i ny struktur vedtatt på forbundstinget 2019. Daglig leder i Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen, ser frem mot den nye sesongen der det for første gang skal spilles sluttspill etter ordinært seriespill.

– Vi går en særdeles spennende sesong i møte. Med et helt ferskt serieformat går kvinnefotballen i front for nye kampkonsepter og opplevelser i norsk fotball. Vi gleder oss til å se hvordan dette kan påvirke både interessen og spenningen i topp og bunn i de to ligaene våre, sier Jørgensen.

– Selv om det har vært krevende å få på plass en terminliste som ivaretar alle hensyn, er vi nå komfortable med resultatet. Det har vært et godt samarbeid mellom klubbene og NFF for å oppnå en best mulig flyt i ligaene.

Les også: Drama i sluttminuttene da LSK Kvinner sikret seriegullet

Også Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling tror neste års sesong blir spennende med grunnspill og sluttspill for Toppserien og 1. divisjon.

– Det medfører også noen utfordringer med tidlig seriestart, men både Toppfotball Kvinner  og NFF var enige om dette. Det er mange internasjonale perioder for kvinner og dette gjorde at man ikke kunne finne felles cupfinalehelg i 2020, sier Pedersen.