Viktig oppgjør mellom to lag som jakter årets første seier!

Sist oppdatert: 31. jul 2020 Skrevet av: Adminkolbotnkvinnefotball.no

 

– Det kommer til å bli en spennende utfordring, da det er en kamp mellom to lag som trenger poeng. Vi har møtt de to ganger i år allerede, hvor hvert av lagene har vunnet en kamp hver. Vi forventer derfor at det vil bli et jevnt oppgjør, men jeg håper vi får gjort de grepene som skal til for å bikke kampen vår vei. Vi vil gjerne ha årets første seier, og dette er en god mulighet for det, sier Aleksander Olsen før morgendagens kamp.

At det er en viktig kamp for begge lag kan man ikke legge skjul på, og 3 poeng i denne kampen vil bety mye. Aleksander tror at lagenes inngang til kampen vil kunne prege oppgjøret.

– Jeg tror vi får to lag som går ut og ønsker å ta grep om kampen, det er derfor mulig vi vil få et litt hektisk kampbilde fra start. Etter hvert vil nok kampen sette seg litt, og da handler det om hvilket lag som har mest kvalitet til å ta styringen.

Røa er et hardarbeidende lag, og oppgjørene har for vane å være tette og jevne. For oss blir det viktig å få frem den gode arbeidsmoralen, samtidig som vi håper på større variasjon og kvalitet i det offensive spillet.

– Vi tar ingen spesielle grep inn mot denne kampen, vi har fokus på de tingene vi mener og tror vil gi oss best effekt på sikt. Det er noen faser av spillet vi må forbedre, vi vil ha mer fleksibilitet i spillet og ønsker å kunne variere hvilken side vi angriper på, så det er dette vi har jobbet og hatt fokus på denne uken.

Kjøp billett til kampen her.

Troppen:
Maja Nordahl
Sara Hørte
Nathalie Jørgensen
Thea Sørbo
My Haugland
Ingrid Elvebakken
Siri Ervik
Hildegunn Sævik
Marit Bratberg Lund
Noor Eckhoff
Tanja Myrseth
Tonje Pedersen
Kristin Holmen
Tone Bettina Pirisi
Johanne Fridlund
Synne Christiansen
Eline Hegg
Julie Klæboe

Avspark kl. 15.00

Kampen kan du se her.