Viktig kamp mot Lyn på lørdag

Klepp - Lyn kl. 14:00

Kathrine Larsen i kampen mot VIF. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bilbyrån

Sist oppdatert: 09. nov 2021 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Den første av flere viktige kamper

På lørdag starter vi kamprekken med de «viktige» kampene. De neste fire kampene skal vi møte naboene våre på tabellen, som alle er like sultne og avhengige av poeng. Vi starter med Lyn som gjester oss på hjemmebane nå på lørdag. De slo oss på sitt eget fort og har trolig planer om å gjøre det igjen. Vi derimot er revansjesugne og klare for å vise at Klepp stadion er et vondt sted å være. Det blir forhåpentligvis et spennende oppgjør hvor vi stikker av med de viktige poengene!

Vi håper å se så mange som mulig på kampen og at dere lager masse leven! Billetter til kampen kan kjøpes HER!
Hvis dere ikke kan møte opp så kan kampen ses på Amedia.

Kampsponsor er Coop Klepp

Kapteinens ord

– Vi har viktige kamper i møte den neste perioden. Vi spiller mot lag som ligger rundt oss på tabellen, som skal ha poeng. Laget viste gode takter i sist kamp mot LSK. Selv om det er to uker siden kampen er det viktig at vi har samme fokus og leverer samme innsats. Vi har flere med skader i troppen, men forhåpentligvis har vi flere tilbake til neste kamp (selv om vi stadig rammes av nye). Laget har også et nytt ansikt i Kristina, som kan gi oss et dytt i riktig retning.

– Jeg tror det blir enda en tett og vanskelig kamp. Vi har jobbet godt på trening, noe jeg håper kommer til uttrykk. Det viktigste er at vi har fokus på oss selv og gir full gass. Jeg går inn i kampen med tro på at med den rette innstillingen kan vi kan få et godt resultat. Jeg vet at alle er til å gi 100% for å få poeng. Jeg ser frem til å spille på hjemmebane igjen!

Beste hilsen, 
Kathrine

Kathrine Larsen i kampen mot VIF. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bilbyrån

Sist møte

Vi viste oss ikke fra vår beste side i sist møte mot Lyn. Det ble en kamp hvor Lyn hadde en veldig god dag og vi det motsatte. De vant 2-0 i en sjansefattig kamp. Kampen startet på verst tenkelig vis med et baklengsmål allerede etter to minutter. Det neste målet kom like før dommeren sendte lagene inn i pausen. Andre omgang var bedre fra vår side men det holdt ikke til utligning og poeng. På lørdag er det nye muligheter og vi skal virkelig utnytte det.

Lyn har ikke hatt noen store endringer i troppen. Eneste endring er at keeper Karen Oline Sneve har tatt turen til Trøndelag og mer spesifikt Rosenborg. Her kan dere se høstens overganger i Toppserien og 1. divisjon.

Resten av runden

RUNDE 11 | TOPPSERIEN
Lyn 1 - 1 Arna-Bjørnar
Avaldsnes 1 - 1 Vålerenga
LSK 2 - 0 Klepp
Sandviken 2 - 0 Rosenborg
Stabæk 0 - 1 Kolbotn


Vi håper å se deg på kamp på lørdag! Vi skal gi alt for å heve oss på tabellen!