Viktig hjemmekamp på lørdag

Kampstart kl. 13:00

Sist oppdatert: 29. okt 2020 Skrevet av: Adminkleppelite.no

 

Nytt vestlandsderby på lørdag

Til helgen er det klart for ny hjemmekamp og denne gangen er det Arna-Bjørnar som kommer til Jæren. Etter at Klepp spilte uavgjort mot Kolbotn og Arna-Bjørnar tapte mot Lyn i forrige runde er det kun ett poeng som skiller lagene. Det er med andre ord klart for et meget spennende oppgjør mellom to lag som ønsker seg bort fra bunnsjiktet. Kampstart er kl. 1300!

Selv om grensen for tilskuere nå er satt opp til 600, har vi dessverre ikke plass til flere enn 200 tilskuere på Klepp stadion på grunn av andre restriksjoner. Det er fortsatt bare elektroniske billetter som gjelder og vi har ikke lov til å slippe inn tilreisende bortesupportere på kampene våre.

Billetter til lørdagens kamp kan du sikre deg her!

Husk 1 meters avstand.

Kampsponsor mot Arna-Bjørnar er:

Om du ikke har mulighet til å komme på kampen, sendes den som vanlig av Amedia her.

Norge til EM

Siden forrige runde har det vært landslagspause i Toppserien. Klepp-duoen Tuva og Elisabeth har vært på samling med A-landslaget hvor de tirsdag kveld slo Wales 1-0 på bortebane og kvalifiserte seg til EM i England i 2022. Vi gratulerer!

Trener Nick før hjemmekampen mot Arna-Bjørnar:

– Fire poeng på de to siste kampene har gitt oss et positivt løft inn mot kampen mot Arna-Bjørnar på lørdag. Det blir avgjørende at vi fortsetter med den samme intensiteten og viljen vi har vist den siste tiden, inn i den siste fasen av sesongen.

Det er alltid rom for forbedringer og i kampen mot Kolbotn gjorde underlaget det vanskelig å spille den fotballen vi ønsker. Derfor er vi ekstra glade for å være tilbake på Klepp stadion, hvor vi kan få mer kontroll på spillet vårt og heve kvaliteten med ball.

Kampen på lørdag er svært viktig for begge lag, men slik er det for de fleste lagene i denne delen av sesongen. Det er ikke noe ekstra press og det er viktig at vi går inn i kampen med klare og rolige hoder. Spillerne skal i forkant ha fått et klart bilde om hvor og hvordan vi skal spille mot Arna-Bjørnar for å få suksess.

Reisen vår denne sesongen er enda ikke ferdig, men 3 poeng i helgen vil sette oss i en mye bedre posisjon enn den vi er i nå. Jentene og vi i trenerteamet skal gjøre alt vi kan for at det skal skje!

Kom på stadion og hei frem jentene. Alle heiarop og engasjement fra tribunen vil hjelpe oss i kampen om 3 poeng. Vi gleder oss til å se dere alle på stadion igjen!

Trener Nick Loftus. Foto: Fredrik Fornes

Sist møte

Sist lagene møttes var på Arna Idrettspark i andre serierunde. En godt gjennomført bortekamp resulterte i at Klepp-jentene kunne juble for sesongens første seier. Etter en målløs første omgang skaffet Anette straffe til Klepp i andre omgang. Nikki ble matchvinner da hun satt straffesparket kontant i mål bak Arna-Bjørnars sisteskanse.

Gledesrus. Her jubler Elisabeth, Marie og Matilde sammen med Nikki etter at hun satte straffesparket i mål! Foto: Nicholas Noreng / Fotballkollektivet

Resten av runden

RUNDE 16 | TOPPSERIEN
Klepp 2 - 1 Arna-Bjørnar
Røa 1 - 3 Lyn
Sandviken 1 - 0 Kolbotn
Rosenborg 3 - 1 Avaldsnes
Vålerenga 4 - 2 LSK