Vi søker ny medarbeider som:

Sist oppdatert: 02. jul 2022 Skrevet av: norvaldavaldsnestoppfotball.no

 

Avaldsnes Toppfotball er en selvstendig juridisk klubb i allianse med Avaldsnes Allianseidrettslag. Våre aktiviteter består av A-lag i Toppserien, U-lag som spiller i 2. divisjon samt en rekke utviklingstiltak for yngre jenter i Nord Rogaland og Sunnhordaland. Vi er 11 ansatte i klubben, hvorav 8 på sport som utgjør 5,1/2 årsverk. Klubben har om lag 40 aktive spillere, flere av disse ansatte på hel- og deltids profesjonelle kontrakter. Vi har gode trenings- og kampfasiliteter på Avaldsnes Idrettssenter i Karmøy Kommune.

Sports- og utviklingssjefen, heretter kalt sportssjef, har det overordna ansvaret for klubbens sportslige arbeid i samarbeid med, og etter retningslinjer gitt fra klubbens styre. Klubbens overordna strategi- og sportsplan er styrende for arbeidet.

Stillingen er delt med 50% som sportssjef og 50% som utviklingssjef. Stillingen krever god kjennskap til norsk (kvinne) toppfotball, kjennskap til fotballorganisasjonen, erfaring som trener og utdannelse på minimum UEFA B nivå, og gjerne ledererfaring fra fotball.

Stillingsbeskrivelse utleveres ved henvendelse til klubben på e-post post@avaldsnestoppfotball.no eller ved å kontakte sportslig leder Ove Arnesen på tlf. 911 07 615.