Vi ønsker Laura Gashi velkommen til LSK Kvinner!

Foto: Emil Saglien Ruud/Megapiksel.

Sist oppdatert: 14. okt 2021 Skrevet av: jonaslsk-kvinner.no

 

Midtbanespilleren signerte i dag en kontrakt med LSK Kvinner som strekker seg ut 2023. Den tidligere RBK-spilleren kom til Lyn fra trønderne før inneværende sesong, og tar nå steget videre til oss i gult og svart.

-Først og fremst så gleder jeg meg veldig til å ta steget videre til en klubb med høye ambisjoner og med mye erfaring. Målet er selvfølgelig å bidra på best mulig måte til at laget kan kjempe seg til topps igjen, spille Champions League og vinne NM, sier Laura Gashi.

Laura slutter seg til LSK Kvinner 1.1.2022, og spiller ferdig sesongen i Lyn før denne tid.

-Før den tid kommer ser jeg frem til å fullføre sesongen sammen med den gode gjengen i Lyn, og gjøre mitt beste for laget der ut året, sier Laura Gashi.

Foto: Emil Saglien Ruud/Megapiksel.

Hva slags spiller får LSK Kvinner i Laura Gashi?

-Laura er en veldig spennende spiller som har et godt ferdighetsregister med ballen i beina og i sitt pasningsspill. Hun har en kreativ del i sitt spill som blir spennende å videreutvikle, sier hovedtrener Knut Slatleim.

-Vi tror hun skal fortsette sin gode utvikling i vår spillestil, samtidig som hun tilfører oss kompetanse som vi har vært på jakt etter, sier Knut Slatleim.

Vi ønsker Laura hjertelig velkommen til LSK Kvinner og ser frem til neste sesong med henne hos oss! Vi ønsker både hun og Lyn lykke til med sesonginnspurten i Toppserien.