– Vi må vinne krigen og duellspillet først og fremst

Før kampen: Kolbotn-Stabæk

Foto: Kristian Bjerke, Stabæk Media

Sist oppdatert: 20. sep 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

Kampen på Nadderud endte med en 2-0 seier til hjemmelaget. Vi hadde flere muligheter til å score, men hadde ikke helt marginene på våre side denne onsdagen.

– I 1 omgangen har vi mye ball, men vi er ikke direkte nok eller nøyaktige nok til å skape de store sjansene. Jeg syns vi også duellerer for dårlig, Stabæk scorer på dødball. Vi leverer derimot en meget god 2 omgang. Vi får produsert et langt bedre trøkk og mange store sjanser, blant annet tre skudd i stolpen, men vi hadde ikke marginene på vår side, sier kaptein Sigrid Heien Hansen.

I morgen kommer altså samme laget på besøk til Sofiemyr.

– Det er merkelig å møte samme lag bare tre dager etterpå. Fordelen er at vi får mulighet til å revansjere oss rekordraskt! Jeg tror det blir avgjørende at vi begynner kampen slik vi spilte i 2 omgang på onsdag. Vi må vinne krigen og duellspillet først og fremst, deretter spille mer mot mål, pumpe inn med innlegg og fylle opp i boks. Jeg har stor tro på 3 poeng i morgen.

Vi trenger din støtte i morgen, bli med på Sofiemyr Stadion kl. 15! 

Sigrid Heien Hansen i duell med Stabæks Melissa Bjånesøy. Foto: Kristian Bjerke, Stabæk Media

På lørdagens kamp ønsker vi å bruke anledningen til å rette litt ekstra fokus på en viktig sak. I Norge er det i dag 77.000 personer som har demens, og det finnes ingen behandling eller kur som virker. Sammen med Toppserien ønsker vi i Kolbotn å engasjere oss for å kunne gjøre en forskjell. For å kunne stoppe demens trengs det mer forskning, vi blir derfor med i demensaksjonen for å gi vår støtte til dette, det håper vi du også vil gjøre!

Høydepunkter fra onsdagens oppgjør: