– Vi har store ambisjoner i cupen

Sist oppdatert: 15. mai 2019 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

I dag starter cupeventyret 2019 for Dynamite Girls

Denne onsdagsettermiddagen setter Røa-jentene seg på buss med destinasjon Vestfold, og nærmere bestemt Fagerli Kunstgress for 2. runde i NM.

Motstander er 1. divisjonsklubben Nanset, som har fått en tøff start på årets sesong med fem strake tap og 3-14 i målforskjell.

– Etter varierende prestasjoner denne vårsesongen skal vi nå til Vestfold og møte Nanset i cupen. Vi er jo regnet som favoritter denne kampen, men Nanset er en god motstander og nå er det vinn eller forsvinn, forteller Ragne Hagen Svastuen før avreise.

Den anvendelige 18-åringen er offensiv og klar på hva som gjelder i kveld.

– Vi har store ambisjoner i cupen og vi har forberedt oss godt, så alt ligger tilrette for en god kamp, understreker Røas nummer 14, før hun legger ut om fjorårets cupeventyr som fikk en brå slutt på hjemmebane.

– Fjorårets cupkamper inneholdt mange oppturer og en enorm nedtur. Det er ikke til å legge skjul på at semifinalen var en enorm skuffelse, men jeg er sikker på at vi har lært og kommet sterkere ut av det. Jeg, som ny på laget det året, fikk da en bekreftelse på at her i Røa står vi sammen i tykt og tynt.

– Med det får vi tro og håpe at denne erfaringen gjør at vi klarer å ta det siste steget i år. Det har hvert fall jeg veldig stor tro på, sier Svastuen avslutningsvis.

Avspark mot Nanset er 18:30. Følg kampen i egen tråd på Facebook!