Vi gjester Lyn til årets første bortekamp

Kampstart kl. 15:00

Kan Emma og resten av Klepp-damene vinne tre av tre? Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 04. jun 2021 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Spennende bortekamp i vente

På lørdag 5. juni reiser vi til Østlandet for å møte Lyn på Kringsjå klokken 15. Tidligere møter har vært jevne, så hvis historien fortsetter slik så er det duket for et spennende oppgjør. Etter to runder står vi med seks poeng og enda mer erfaring som lag. Nå gleder vi oss til å ta fatt på årets første bortekamp, og håper vi klarer å hente 3 poeng utenfor eget fort også!

Kampen kan ses på direktesport! Amedia sender kampen her

Kaptein Kathrine før bortekampen mot Lyn:

– Vi vant knepent 1-0 i sist kamp. På tross av en svingende kamp fikk vi poeng fordi vi kjempet. Det er mange momenter i Stabæk kampen som vi skal forbedre. Jeg syns fortatt at vi er i en oppstartsfase, ettersom at vi aldri fikk en skikkelig oppkjøring.

– Vi ser frem til å spille sesongen første bortekamp mot Lyn på lørdag. Det er siste kamp før landslagspause, så vi er klare for å gi alt vi har. Vi regner med at det blir en meget tøff og jevn kamp. Vi vet at vi skal være klar på deres omstillinger og være obs på deres hurtighet. Jeg tror at vi med den rette innstillingen og fokus i hele matchen kan få tre poeng igjen! 

Beste hilsen, Kathrine

Kathrine i aksjon mot Stabæk sist serierunde! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Lyn

Etter å ha kjempet mot nedrykk de siste sesongene, presterte Lyn over all forventing i fjorårets sesong. De endte på en sjetteplass, rett over Klepp. Laget består av unge talenter som stadig må ta mye ansvar. Lyn måtte utsette serieåpningen grunnet smitte hos LSK Kvinner. Den utsatte kampen ble spilt nå på onsdag hvor Lyn ledet 0-1 til pause, men kampen endte 3-2 til hjemmelaget. Forrige lørdag møtte de Vålerenga på Intility og gikk på et 4-0 tap i Oslo-derbyet. De siste oppgjørene mellom Klepp og Lyn i 2019 og 2020 har endt med seier til Klepp. Vi håper på å fortsette denne seiersrekken til helgen!

Overganger 

Inn: Kristin Haugstad (tilbake fra Amazon Grimstad etter utlån), Karen Sneve (tilbake fra Øvrevoll Hosle etter utlån), Maja Nordahl (Kolbotn), Josefine Engueleguele Birkelund (fra eget rekruttlag)

Ut: Mimmi Löfwenius Veum (LSK Kvinner), Camilla Linberg (LSK Kvinner), Trine Skjelstad Jensen (ukjent), Mariana Larroquette (Kansas City), Jenny Røsholm Olsen (Avaldsnes)

Resten av runden

RUNDE 2 | TOPPSERIEN
Sandviken 3 - 0 Avaldsnes
Vålerenga 4 - 0 Lyn
LSK 5 - 2 Arna-Bjørnar
Rosenborg 3 - 0 Kolbotn
Klepp 1 - 0 Stabæk