TV-kamp mot LSK Kvinner

Kampstart kl. 17:00

Slike jubelscener ønsker vi flere av på søndag! Foto: Fotograf Lars Aalgaard

Sist oppdatert: 13. sep 2019 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Tre på rad?

Kl. 1700 på søndag er det endelig duket for en direktesendt TV-kamp på Klepp Stadion. På motsatt halvdel står ingen ringere enn serieleder LSK Kvinner. Klepp-jentene tok med seg alle poengene hjem fra Lillestrøm sist lagene møttes og nå jakter de på tre nye poeng.

Det er gratis inngang for alle på kampen, og kampsponsor Sola Strand Hotel vil dele ut smaksprøve av sin herlige fiskesuppe til alle som kommer. I tillegg kan at du som tilskuer stikke av med et gavekort fra hotellet. Gavekortet er deltakelse på «Bondens Middag» for 2 personer, og dersom datoen ikke skulle passe gjør de om gavekortet til en middag for to personer på valgfri dato.

Og for dere litt yngre: det vil også bli delt ut et gavekort fra Skyland Jærhagen!

Trener Olli Harder før kampen mot LSK

Forrige kamp, borte mot VIF, leverte vi en forestilling som særlig defensivt var noe helt annet enn det solide forsvarsspillet vi har vist i sesongen ellers til nå. Derfor har vi jobbet knallhardt hele uken for å finne tilbake til den kvaliteten og intensiteten vi har vært kjent for tidligere. Nå ser vi frem til en skikkelig tøff utfordring i LSK, som helt sikkert kommer veldig revansjesugne til Jæren etter at vi slo dem tidligere i år. Vi må se på dette som hvilken som helst kamp, og bare fokusere på å gjøre oss selv og Rogaland stolte. Det blir nøkkelen for å få til noe som ikke har blitt gjort i moderne tid: Slå LSK to ganger i løpet av samme sesong!

«Vår»sesongens møte

Vårsesongens møte ble spilt etter sommerpausen. Lagene møttes i LSK-hallen og det var et jevnt oppgjør mellom to gode lag som begge ville vinne. Tameka Yallop satt inn kampens eneste mål i det 38 spilleminutt. Dette var etter en godt forarbeid/press fra både Havana Solaun, Marie Hella Andresen og Zaneta Wyne. Andre omgang bar preg av målet og LSK presset på for utligning. Klepp stod kollektivt godt i mot og kunne til slutt reise hjem med alle tre poengene.

Klepp er også det eneste laget som har klart å slå LSK i årets serie – vil det gjenta seg på søndag?
Vi håper det!

I sist oppgjør scoret Tameka mot LSK. Her tester hun skuddfoten i hjemmekampen mot Kolbotn. Foto: Fotograf Lars Aalgaard

LSK Kvinner

Til nå har LSK vunnet elleve, tapt en og spilt to uavgjorte kamper i årets serie. Per nå ligger de på førsteplass på tabellen med 35 poeng. Det er sju poeng foran Klepp som ligger på fjerdeplass med 28 poeng. Klarer Klepp-jentene ta innpå dette forspranget?

Overganger i sommerpausen:
Inn: Nora Marie Egenes (fra eget rekruttlag), Ingrid Lovise Jåstad (Kaupanger), Emilie Nautnes (Arna-Bjørnar), Cathrine Dekkerhus (comeback etter skade)
Ut: Guro Reiten (Chelsea), Ingrid Syrstad Engen (Wolfsburg), Emilia Ruud (Stabæk)
Kilde: toppfotballkvinner.no

Siste 3 møter i Toppserien

3. august 2019
LSK Kvinner– Klepp 0-1
21. oktober 2018
LSK Kvinner – Klepp 2-3
16. juni 2018
Klepp – LSK Kvinner 0-2

Kommer du på kampen?

Trykk «skal» på arrangementet vår på Facebook.

Resten av runden

RUNDE 16 | TOPPSERIEN
Vålerenga 27. mai 16:00 Arna-Bjørnar
Avaldsnes 8. aug. 15:00 Klepp
Røa 9. aug. 15:00 Kolbotn
Sandviken 15. aug. 14:00 Lyn
Trondheims-Ørn 15. aug. 15:00 LSK