Tre tatt ut til landslagssamlinger

Julie Aune Jorde og Cathinka Friis Tandberg er begge tatt ut til J19-samlingen til Hege Riise. Her fra fjorårets seier mot VIF. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 31. aug 2021 Skrevet av: Thomas Nordenglyndamer.no

 

I september er det nye landslagssamlinger, og i går fikk vi en hyggelig melding om at vi har tre spillere som har blitt kalt opp.

Cathinka Friis Tandberg og Julie Aune Jorde har begge vært sentrale i Tom Stenvoll sin tropp og har levert jevnt godt i hele år. Nå har begge nok en gang blitt kalt opp til landslagssamlingen til J19. Dette er den første troppen til Hege Riise etter at den meritterte treneren overtok i høst, etter å ha ledet Storbritannia i OL i Tokyo.

I tillegg har Kamilla Melgård blitt tatt ut i Elise Brotangen sitt J16-uttak. Kamilla som fyller 16 senere i år, har fått syv innhopp i Toppserien og én kan fra start i NM. I kampene hun har vært involvert i har hun vært svært positiv, og spesielt i den NRK-sendte kampen mot Rosenborg i våres, da hun kom inn som et fyrverkeri og gjorde backen til RBK svimmel.

J19-laget reiser til Lisboa i Portugal for å spille turning og møter Irland, Danmark og Portugal, mens J16-laget skal spille mot Tyskland og Sverige.

Se hele J19-troppen her og hele J16-troppen her.

Vi gratulerer alle tre med uttak og ønsker lykke til i deres kamper.