Toppseriens prisdryss 2020: Stem på årets mål i Toppserien

Årets flotteste mål skal kåres, og din stemme kan avgjøre!

Sist oppdatert: 08. des 2020 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

En rekke priser skal deles ut for å hylle de fantastiske prestasjonene i årets sesong i Toppserien og 1. divisjon. I tidenes jevneste sesong i Toppserien har det ikke bare vært spenning og drama til siste slutt, men også vakre scoringer.

Nå skal årets mål kåres, og vinneren avgjøres av folket. Se alle kandidatene i videovinduet øverst, og gi din stemme her.

De nominerte er:

Rikke Nygard, Arna-Bjørnar
20-åringen som signerte for Vålerenga i september, startet sesongen hos Arna-Bjørnar. Der fant hun veien til nettmaskene to ganger. Dette skuddet i krysset mot Lyn i den 7. serierunden var den første scoringen i Arna-Bjørnars 2–1-seier over hovedstadslaget.

Katarina Dybvik Sunde, Arna-Bjørnar
Katarina Sundes Arna-Bjørnar nådde kvartfinalen i cupen, men ble slått ut av Avaldsnes. I Toppserien denne sesongen har 23-åringen notert seg for to scoringer, og begge kom i kampen mot Kolbotn i den 8. serierunden. Den ene som vi kan se her er en vakker avslutning som går via tverrliggeren og i nettet. Arna-Bjørnar vant kampen 3–2.

Elisabeth Terland, Klepp
19-åringen på Klepp har funnet veien til motstanderens mål fem ganger denne sesongen. Blant disse var dette vakre skuddet i krysset, etter flott fotarbeid. Målet ble et trøstemål i 2–1-tapet mot Avaldsnes i den 9. serierunden.

Elin Sørum, Rosenborg
20-åringen som med sitt Rosenborg endte på sølvplass i Toppserien 2020, har notert seg for tre scoringer denne sesongen. Blant dem, denne praktfulle avslutningen i lengste kryss fra spiss vinkel. Dette var kampens siste mål i RBKs 3–0-seier over Lyn i den 14. serierunden.

Cecelia Kizer, Kolbotn
Den 23 år gamle amerikaneren som har spilt i den amerikanske toppserien, har tre nettkjenninger for Kolbotn denne sesongen. Dette nydelige soloraidet gjennom forsvaret til Avaldsnes var et av dem. Scoringen kom i den 14. serierunden i Kolbotns 2–1-tap mot nevnte Avaldsnes.

Vinneren offentliggjøres lørdag 12. desember, så husk å stemme før midnatt torsdag kveld.


Toppseriens prisdryss 2020

Det er av åpenbare grunner ikke mulig å arrangere «Fotballfesten» som de siste årene har vært en felles arrangement for å feire sesongene i kvinne- og herrefotballen. Men de prestisjetunge prisene skal deles ut også i år for å hylle de fantastiske prestasjonene i 2020:

De nominerte i de ulike kategoriene offentliggjøres fortløpende.


Juryen

De nominerte og vinnerne av de ulike prisene er plukket ut av en jury bestående av eksperter, kommentatorer og journalister:

Sindre Vian, skribent for Toppfotball Kvinner
Carina Olset, NRK
Terje Alstad, sportsdatasjef i NTB
Carl-Erik Torp, NRK