Toppseriens prisdryss 2020: Hvem blir årets trener i Toppserien?

Avaldsnes-trener Thomas Dahle (t.v), Vålerengas Jack Majgaard Jensen (midten) og Steinar Lein i Rosenborg er nominert til årets trener i Toppserien 2020. Foto: Bildbyrån.

Se de nominerte her.

Sist oppdatert: 08. des 2020 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

En rekke priser skal deles ut for å hylle de fantastiske prestasjonene i årets sesong i Toppserien og 1. divisjon. Juryen har nominert følgende trenere til kategorien «Årets trener» i Toppserien.

Thomas Dahle, Avaldsnes

Avaldsnes-treneren spiller underholdene fotball og har levert over forventning. Med en tropp bestående av unge spillere, samt noen etablerte stjerner, har han skapt trygge rammer for utvikling samtidig som han fører en tydelig spillestil.

Jack Majgaard Jensen, Vålerenga

Dansken har imponert stort i sin første sesong med Vålerenga. Han har etablert et tydelig system, hvor det defensive fundamentet står frem som juvelen i laget. Som ny Vålerenga-trener ble han møtt med høye krav, og etter å ha holdt førsteplassen i serien over lengre perioder har han virkelig innfridd.

Les også: De nominerte til Årets gjennombrudd

Steinar Lein, Rosenborg

Lein går inn i kamper med en tydelig plan, og klarer å samtidig å underholde publikum. Han er bevisst egen filosofi, og har fått frem det beste i en variert spillertropp med mange unge spillere. Han har ledet et lag som var tippet midt på tabellen til en kamp om seriegullet.

Vinneren vil bli presentert i forbindelse med cupfinalen 13. desember.

Les også: Melissa Bjånesøy årets spiller i 1. divisjon


Toppseriens prisdryss 2020

Det er av åpenbare grunner ikke mulig å arrangere «Fotballfesten» som de siste årene har vært en felles arrangement for å feire sesongene i kvinne- og herrefotballen. Men de prestisjetunge prisene skal deles ut også i år for å hylle de fantastiske prestasjonene i 2020:

De nominerte i de ulike kategoriene offentliggjøres fortløpende.


Juryen

De nominerte og vinnerne av de ulike prisene er plukket ut av en jury bestående av eksperter, kommentatorer og journalister:

Sindre Vian, skribent for Toppfotball Kvinner
Carina Olset, NRK
Terje Alstad, sportsdatasjef i NTB
Carl-Erik Torp, NRK