Toppseriens prisdryss 2020: Hvem blir årets spiller i Toppserien?

Se de nominerte her.

Sist oppdatert: 08. des 2020 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

En rekke priser skal deles ut for å hylle de fantastiske prestasjonene i årets sesong i Toppserien og 1. divisjon. Juryen har nominert følgende spillere i kategorien «Årets spiller» i Toppserien.

Julie Blakstad, Rosenborg

Julie Blakstad er uredd, eksplosiv og har offensive egenskaper på internasjonalt nivå. I sin første sesong for Rosenborg har hun vist seg å være en av de viktigste brikkene i Steinar Leins tropp. Hun er smart, gjennombruddshissig og sterkt delaktig i det Rosenborg skaper fremover i banen.

Ingibjörg Sigurdardottir, Vålerenga

I Vålerengas beste sesong noensinne er det forsvaret som har vært den mest stabile lagdelen. De har sluppet inn færrest mål i Toppserien, og det er islenderen som er sjefen i de bakre rekker. Hun har vært et soleklart valg i startelleveren for Jack Majgaard Jensen, og er nærmest umulig å komme seg forbi. Hun har også bidratt med hele seks målpoeng for klubben.

Cesilie Andreassen, Rosenborg

Andreassen er arkitekten bak Rosenborgs glitrende angrepsfotball. Med et overblikk få spillere i Toppserien kan matche, og en pasningsfot som kan straffe ethvert forsvar, har den smarte midtbaneeleganten vært uvurderlig for trønderne denne sesongen.

Vinneren vil bli presentert i forbindelse med cupfinalen 13. desember.

Les også: Melissa Bjånesøy årets spiller i 1. divisjon


Toppseriens prisdryss 2020

Det er av åpenbare grunner ikke mulig å arrangere «Fotballfesten» som de siste årene har vært en felles arrangement for å feire sesongene i kvinne- og herrefotballen. Men de prestisjetunge prisene skal deles ut også i år for å hylle de fantastiske prestasjonene i 2020:

De nominerte i de ulike kategoriene offentliggjøres fortløpende.


Juryen

De nominerte og vinnerne av de ulike prisene er plukket ut av en jury bestående av eksperter, kommentatorer og journalister:

Sindre Vian, skribent for Toppfotball Kvinner
Carina Olset, NRK
Terje Alstad, sportsdatasjef i NTB
Carl-Erik Torp, NRK