Toppserien har fått ny hymne

Hør den her!

Sist oppdatert: 01. jul 2020 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Hymnen er laget av komponist Marius Ergo ved selskapet Øyedrops, som også har utviklet et totalt lydbilde og grafiske elementer som vil prege alle flater i Toppserie-sammenheng. Den nye hymnen vil bli brukt ved innmarsj på alle arenaer i Toppserien.

– Endelig får Toppserien også ny hymne, noe som er i tråd med øvrige moderniseringen av ligaen. Hymnen er ment å skape mer trykk og stemning på stadion når spillerne kommer ut like før kampstart. Jeg får skikkelig gåsehud av det nye lydbildet og håper både spillere og publikum får samme godfølelse som meg, sier daglig leder i Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen.

Hør hymnen i videovinduet øverst i artikkelen!

Hymnen vil første gang bli fremført på arena når Rosenborg debuterer i Toppserien med LSK Kvinner på andre banehalvdel 3. juli. Kampen ser du på NRK2 fra kl. 19.30.

RUNDE 1 | TOPPSERIEN
Rosenborg 20. mars 13:00 Stabæk
Klepp 20. mars 13:00 Arna-Bjørnar
LSK 20. mars 15:00 Lyn
Sandviken Toppfotball 20. mars 15:00 Kolbotn
Vålerenga 21. mars 17:00 Avaldsnes Toppfotball


Det er mye nytt før 2020-sesongen i Toppserien. Nylig ble den nye maskoten lansert, et nytt samarbeid med supporter.no skal gjøre det enklere å kjøpe supportereffekter, og gjennom den historiske billettavtalen med TicketCo får alle klubbene i Toppserien et felles, digitalt billettsystem for første gang.

Les også: Nå gir NTB deg spillerbørs og rundens lag i Toppserien

Les også: Ventetiden er over og Toppserien er endelig tilbake