Tonje Pedersen med ny kontrakt

Tonje Pedersen blir å se i hvitt og blått de neste to årene! Foto: Marius K. Eriksen

Sist oppdatert: 18. nov 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

– Det føles veldig bra, og jeg vil beskrive det som et veldig naturlig valg for meg. Behagelig å få avgjort hva som skjer neste år allerede nå, og ikke minst få bekreftet at det er et gjensidig ønske om å fortsette samarbeidet. Alt i alt, helt fantastisk og jeg gleder meg allerede til neste år.

Tonje har vært en av bærebjelkene i laget de siste årene, og har spilt over 100 kamper for klubben.

– Kontinuitet i hverdagen er noe jeg setter høyt, noe som er tydelig i at neste år blir min 6. sesong for Kolbotn. Jeg trives utrolig godt i laget og med alt og alle i Kolbotn. Sportslig føler jeg at jeg har tatt steg hver eneste sesong jeg har vært i klubben, og mener at det er Kolbotn som er det beste valget for meg for å fortsette utviklingen min på best måte. I tillegg har jeg stor tro på det prosjektet og utviklingen vi er i gang med som klubb og som lag. 

Nå håper Tonje å fortsette den gode trenden med å være en bidragsyter for laget og at laget kan være med å kjempe høyere opp på tabellen.

– Personlig håper jeg kunne satse i én rolle på banen slik at jeg har mer å komme med til fellesskapet i den spesifikke rollen. Jeg ønsker også å prestere jevnt og godt gjennom hele sesongen og bidra med målpoeng. 

– For laget håper jeg at vi tar overgangen til ny trener på strak arm og kan videreutvikle oss som enkeltspillere og som lag. Og så håper jeg selvfølgelig at vi kan være med å kjempe i toppen av toppserien. Ellers, for klubben sin del, håper jeg at byggingen av ny stadion kommer i gang slik at det kanskje blir flere positive omtaler i media enn hva det har vært i høst. Det fortjener vi!

Vi gleder oss over at Tonje skal fortsette å bidra i hvitt og blått!