Tomålsseier mot Stabæk

Stabæk - Røa 0-2

Foto: Marius Simensen, Bildbyrån

Sist oppdatert: 03. feb 2020 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Null baklengs og en solid seier mot rivalen i Bærum lover godt for fortsettelsen.

Etter 1-0-tap og 0-2-seier forrige helg, fortsatte Dynamite Girls fredag kveld i fin stil med to scoringer før pause og ingen baklengs mot en forsterket utgave av forrige års 11. plasserte Toppserie-lag.

Og seier mot våre blaa naboer smaker godt. Alltid. Uansett.

Fredagens treningskamp under flomlyset på Nadderud var lagets tredje 90-minutter på en uke. Til tross for en tøff belastning den seneste tiden, noe som seg hør og bør i denne fasen av oppkjøringen, var det en offensivt anlagt spillergruppe som turte å stå høyere og spille på sine styrker både med og uten ball.

– Etter Kolbotn-kampen hadde vi fokus på å forbedre ting vi slet med. Vi var mye mer aggressive og jobbet mer kollektivt sammen på alle plan.

Kirvil Odden Sundsfjord var naturligvis fornøyd etter kampen, og snakket i positive ordelag om den kollektive innsatsen og samholdet i gruppa. Keeperen mener at vi ser antydninger til et spennende angrepsspill. Mot Stabæk både kunne og burde det vært protokollført flere mål, uten at det stresser henne nevneverdig.

–  Vi hadde mange sjanser og burde scoret mer mål, men det var deilig med seier. Som keeper må jeg selvfølgelig trekke frem at null baklengs er meget bra da vi ønsker å stenge målet for å sikre flere seire i sesongen.

Røas kamptropp:
Linn-Mari Nilsen
Kirvil Odden Sundsfjord
Kamilla Aabel
Synne Masdal
Frida Lyshoel
Maria Hiim
Vilde Gullhaug Birkeli
Marita Holmen Iversen
Katrine Jørgensen
Anya De Courcy
Hanna Terry
Vilde Fjelldal
Linn Huseby
Hedda Strand Gardsjord
Maren Nodenes-Fimland
Birgitte Bjørlykhaug