Tøff utfordring på Intility

Foto: Marius K. Eriksen

Sist oppdatert: 07. aug 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

– Det blir en fin utfordring mot et av de lagene som jager gullet. Det er nok ikke mange lag som kommer til å ta mange poeng på Intility, men jeg tror vi kan slå nedenfra og opp og vise at vi er laget for slike kamper. Men vi er nødt til å prestere maks av det vi kan for å kunne ta poeng i morgen. Vi vil fortsette å fokus på det vi har gjort hittil i år, og prøve å få kampen litt inn i vårt spor. Vi er nødt til å forstyrre rytmen til Vålerenga og kjøre derfra.

Etter forrige ukes seier på Røa har laget klatret opp på 6.plass på tabellen. Det sier noe om jevnt det er og hvor fort ting snur. Morgendagens kamp får nok en litt annen inngang enn mot Røa, men det skal likefullt være mulig å ta poeng i morgen.

– Det er to forskjellige utfordringer. Vålerenga er antatt bedre enn oss og vil ha mer press på å skape noe. Slike kamper krever litt andre kvaliteter. Vi trives med å være underdogs, og har prestert godt i slike kamper så langt i år. Vi har sett at det er mulig å ta poeng mot medaljekandidater, så den selvtilliten må vi ta med oss i morgen.

Kun et par spillere er ikke tilgjengelig for kamp, Nikola er fortsatt ute med skade, mens vår ny-signering, Satara, er i karantene og vil bli med på trening neste uke.

Troppen:

Maja Nordahl
Sara Hørte
Siri Ervik
Hildegunn Sævik
Johanne Fridlund
Synne Christiansen
Eline Hegg
Kristin holmen
Tonje Pedersen
Tone Bettina Pirisi
Noor H. Eckhoff
Ingrid Rokke Elvebakken
Tanja Myrseth
Guro Møller
Nathalie Jørgensen
Marit Bratberg Lund
Julie Klæboe
My Haugland

Avspark kl. 18.00

Kampen kan du se her.