Tid for avgjørelse

og lørdag faller dommen over sesongen 2022

Sist oppdatert: 18. nov 2022 Skrevet av: Adminavaldsnestoppfotball.no

 

Etter 18 kamper i Toppseriens grunnserie, 7 kamper i Toppseriens sluttspill, og 1 kamp i kvalifisering for Toppserien kommer dommen over sesongen 2022 lørdag. Kvalifiseringskampen er helt avgjørende om vi spiller i Toppserien neste år. Kun seier er godt nok, og det hele skal avgjøres, om det er i ordinær tid, ekstraomganger, eller på straffespark fra kl. 13.00.

Vi møter Øvrevoll Hosle Idrettslag fra Bærum, laget som ble nr. 3 i grunnserien for 1. divisjon, men stod igjen som vinner av sluttspillet i 1. divisjon.  Den første kampen i Bærum for 14 dager siden endte 1-1, etter at vi ledet omtrent hele kampen. Og burde nok avgjort det hele før kampen var 15 minutter gammel. Men 1-1 betyr at vi egentlig starter på null i dag, forrige kamp betyr ikke noe for sluttresultatet. Bortsett fra i dag har vi fordel av hjemmebane, og mot alle odds får vi altså spille kampen på det som er VÅR hjemmebane. Dette er en stor fordel arrangementsteknisk, og så håper vi at det også blir en sportslig fordel. Gress og en bane som er 7 meter bredere enn ØHIL`s 58 meter, og 5 meter lengre.

Siden kampen for 14 dager siden har trenere og spillere brukt tiden godt. Variert mellom gode treninger og hvile slik at alle er best mulig forberedt. Været har også tillatt at jentene har fått testet gresset her på Avaldsnes, og til å være over halvveis i november er forholdene overraskende bra.

Dessverre nå vi unnvære noen spillere som sliter med skader i en lang sesong. Vi har slitt med skader på nøkkelspillere i hele høst, og også lørdag vil nok to tre spillere stå over denne viktige klampen. Men trener Riise & co kommer til å sende utpå 11 heltente jenter som vil vise at de fortjener å spille i Toppserien også neste år. Laget som startet i den første kampen hadde en snitt alder på 21. Lørdag vil nok den reduseres enda mer. For øævrig hadde våre motstnadere en snittalder på 21,42. Med andre ord, det er to unge lag som møtes lørdag.

Kampen skal dømmes av en kvartett fra Bergens området med hoveddommer Sondre Brudvik fra Tertnes Fotball i spissen. Assistendommere er Lasse Johannes K. Patrikainen, fra Askøy FK og Ruben Føllesdal fra Flaktveit IK. 4. dommer er Grønås Drange, Askøy FK.

Vår markedssjef, Lene Tønnessen, mener at det vil komme minst 1.200 tilskuere til kampen, og da setter vi ny publikumsrekord. Den gamle er 1.023 fra vårkampen mot Rosenborg. Vi håper virkelig på stor støtte fra publikum, og aldri har vi solgt så mange forhåndsbilletter. I skrivende stund over 300. Velkommen er dere adle i hop, og husk å gi lyd fra dere.