Taper fortjent mot Arna-Bjørnar

Svakt foran mål

Sist oppdatert: 26. sep 2022 Skrevet av: Admindynamitegirls.no

 

Arna-Bjørnar utklasser oss!

Vi reiste til Bergen vel vitende om at vi møter et lag i medvind. Arna-Bjørnar klarte uavgjort (2-2) mot Lyn og slo Lillestrøm.

Nå var det vår tur, og korversjonen rundt dette oppgjøret er at vi var sjanseløse.

Ingen skapte noe de 45 første

Bortsett fra målet til Arna-Bjørnar rett før pause (43. minutt) ble det skapt fint lite fra begge lag i første omgang. Få målsjanser, og i realiteten ingen for oss. Målet til Arna-Bjørnar kommer når Laupstad, med noen fine dragninger, setter hele vår forsvarsrekke «sjakk matt», og avslutter med et flott mål nede i venstre hjørne. 1-o! Med nok av forvarsspillere på plass i boksen, burde ikke Laupstad ha lykkes. Men – for å være ærlig – greit nok resultat.  Arna-Bjørnar har hatt ballen mest, de hadde også ett skudd i tverleggeren tidligere, og vi har ikke klart å utfordre dem på noen som helst måte.

2. omgang – ikke bedre for Dynamite

Andre omgang er dessverre ikke særlig bedre offensivt av oss, og Arna-Bjørnar sin keeper er også dyktig når hun først blir utfordret.

Etter 68 minutter kommer mål nummer 2 for Arna-Bjørnar. Frispark fra Hjelmhaug til Laupstad på venstre kant. Laupstad tar med seg ballen noen meter, og slår tvers til Ivanovic som kommer på løp i boks og kan sette ballen enkelt i mål.

3-0 målet kommer på overtid, og igjen er det Laupstad som har målgivende. Igjen er vi i forsvarsovertall når Laupstad får slått inn fra venstre til Svendheim som kommer på løp. Fin scoring, men alt for  svakt forvarsspill av oss.

Heldigvis er det flere andre lag som også presterer svakt nå, og vi ligger fremdeles «over streken». Dvs en 5. plass.

Nå har vi 4 ekstremt viktige kamper å gjøre det på – spesielt de to hjemmekampene;

Allerede til helgen tar vi imot Kolbotn hjemme på Røa. Med 3 poeng i den kampen, ser det langt lysere ut for oss.

DERFOR: VI TRENGER DEG PÅ TRIBUNEN SØNDAG 2. OKTOBER. KAMPSTART KL 15:00.