Suphellen fikk sin debut

Første minutter i Røa-drakt

Sarah Suphellen var endelig å se i Røa-drakt mot Kolbotn. Foto: Marius Eriksen

Sist oppdatert: 10. aug 2020 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Et drøyt halvår etter at Sarah Suphellen ble klar for Røa, og et drøyt år etter hennes opprinnelige skade som LSK Kvinner-spiller, gjorde forsvarsklippen sin retur i Toppserien. Mot Kolbotn fikk hun sine første minutter som Røa-spiller.

– Ble ikke helt drømmedebuten med tanke på kampen, men godt å komme i gang og kjenne på det å spille kamp igjen – og også få kjenne at kroppen tåler det, forteller Suphellen, som samtidig erkjenner at Røa-debuten sett over det hele kom med en viss bismak.

– Det var vanskelig å glede seg over det umiddelbart etter kampen, men i ettertid tenker jeg at det jo er en seier for meg å endelig kunne få spilt litt fotball etter 14 måneder uten.

Ser fremover

– Jeg kommer inn i en periode av kampen der det vipper litt og det et litt kaos. Men jeg tar det med meg videre, og jobber nå fram mot å kunne tåle 90 minutter og komme meg tilbake i den formen jeg var, og forhåpentligvis som en bedre utgave slik at jeg kan bidra på den måten jeg har lyst til.

– Jeg gleder meg nå til å få flere minutter på banen med jentene, forteller Røas nummer 3 to dager før Dynamite Girls skal i ilden for sjette gang denne sesongen.

Avspark 18:00 på Røabanen/direktesport.no. Billetter kan fortsatt kjøpes på dynamitegirls.ticketco.events.