Spennende oppgjør mot Lyn

Foto: Lemos Media

Sist oppdatert: 05. sep 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

Lyn kunne gå seirende ut av oppgjøret på Kringsjå, så det er en revansjelysten gjeng som tar imot Lyn-laget på Sofiemyr i morgen. Aleksander Olsen mener en seier i morgen vil gi et godt utgangspunkt for resten av høsten.

– Det er klart at en seier i morgen vil gi oss et positivt byks og det vil være mulig å se opp og frem på tabellen. Jeg vil ikke si at det er dommedag i morgen, så uansett hvordan det går vil tabellen fortsette å leve, men vi ser mulighetene som ligger der og de ønsker vi å gripe.

Lyn er en helt annen type motstander enn det vi har møtt i våre siste kamper, men Aleksander ønsker ikke gjøre de store forandringene inn mot kampen.

– Vi fortsetter å fokusere på oss selv. Vi jobber hele tiden med å fremstå slik vi vil, offensive, hardtarbeidende og med intensitet. I morgen må vi være tålmodige. Lyn er gode på å forsvare seg og utnytte motstandernes feil. Vi må derfor være nøye i alt vi gjør og gripe våre muligheter.

Det var mange tøffe dueller i forrige oppgjør mot Lyn. Foto: Lemos Media

Jentene leverte gode prestasjoner mot både LSK og Vålerenga forrige uke og håper nå å få omgjort dette til årets andre seier.

– Ja, vi hadde tre gode prestasjoner sist uke. Det har gitt oss energi og tro på at vi er gode nok til å plukke poeng. Jeg håper så klart det blir 3 i morgen, det fortjener jentene.

 

Kampen er TV-sendt og starter kl. 16.00

Kjøp billetter til kampen her.

Får du ikke kommet på stadion kan se kampen både på NRK og direktesport.no.