Solid publikumsvekst i 2022

Sist oppdatert: 28. sep 2022 Skrevet av: Adminlyndamer.no

 

Etter to covid-år som rammet fotballen hardt, er det nå gledelig å se at vi opplever en solid publikumsvekst!

Vi var svært privilegerte som fikk drive toppfotball under såpass store deler av pandemien. Likevel savnet virkelig å kunne åpne tribunene uten begrensninger, noe vi endelig har fått gjøre i 2022. Det har resultert i en vekst i publikumstall sammenlignet med tidligere år.

Vi startet året med litt banetrøbbel, noe som gjorde at våre første to hjemmekamper mot Vålerenga og LSK Kvinner ble spilt på Grorud Arctic Match. Disse kampene skiller seg likevel ikke negativt ut på publikumsstatistikken. Vi har totalt i de 11 hjemmekampene i år hatt 2 700 tilskuere. Snittet vårt ligger på 244 tilskuere på hver hjemmekamp, og vår best besøkte kamp så langt i årets sesong er mot Vålerenga. Her hadde vi like under 400 fremmøtte med OBOS Fanzone og masse god stemning.

Når vi måler publikumsvekst vil det være naturlig å sammenligne med forrige «normalår», altså 2019. Da hadde vi totalt 2 112 tilskuere på kamp, men også to flere hjemmekamper da Toppserien på det tidspunktet bestod av 12 lag. Snittet i 2019 lå på 192 tilskuere, noe som gir oss en vekst på 27% så langt i årets sesong.

Tilskuersnittet i 2021 lå på 180 tilskuere, i stor grad påvirket av covid-restriksjoner med antallsbegrensninger på de fleste kamper. Et lyspunkt var likevel hjemmekampen mot Vålerenga med 495 tilskuere.

Det gjenstår nå to hjemmekamper av årets sesong – bli med og støtt damene frem til seier i sin sluttspillspulje! Våre gjenstående motstandere på hjemmebane er Røa og TIL2020. Mer informasjon om hvor og hva som skjer på kampene kommer. Billetter skaffer du deg uansett HER.

Under finner du noen bilder fra våre hjemmekamper. Tusen takk til alle som har vært på kamp så langt i år!