Siste seriekamp hjemme mot Rosenborg

Søndag kl. 1300

Vi håper på flere slike jubelscener på søndag! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 12. nov 2020 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Klepp-jentene avslutter sesongen på hjemmebane

På søndag er det klart for årets siste hjemmekamp og det er Rosenborg som tar turen fra Trondheim. Forrige rundes resultater ga Klepp fornyet toppseriekontrakt, mens Rosenborg med uavgjort sikret seg samme poengsum som Vålerenga på tabelltopp. Avaldsnes ligger poenget bak. Det blir en thriller-avslutning på årets Toppserie hvor hele tre lag kan ta seriegullet. Kampstart er kl. 1300!

Selv om grensen for tilskuere nå er satt opp til 600, har vi dessverre ikke plass til flere enn 200 tilskuere på Klepp stadion på grunn av andre restriksjoner. Det er fortsatt bare elektroniske billetter som gjelder og vi har ikke lov til å slippe inn tilreisende bortesupportere på kampene våre.

Billetter til søndagens kamp kan du sikre deg her!

Husk 1 meters avstand.

Kampsponsor mot Rosenborg er:

Om du ikke har mulighet til å komme på kampen, sendes den som vanlig av Amedia her.

Trener Nick før siste hjemmekamp mot Rosenborg:

– Vi avslutter sesongen på søndag med en veldig spennende hjemmekamp mot Rosenborg. Selv om vi definitivt foretrekker å være i posisjon til å konkurrere om medaljene, får vi anledning til å påvirke hvem som vil motta hvilken medalje i sesongavslutningen.

Hvem som til slutt tar gullet er imidlertid ikke så viktig for oss. Vårt mål er å avslutte sesongen på en best mulig måte og avslutte så høyt som mulig på tabellen. Vi vil uten tvil gå for seier og det kan gjøre at vi til slutt ender på en 6. plass.

Støtten dette året har vært helt fantastisk, og vi kan bare be dere om å ta en siste tur til Klepp stadion på søndag kl. 1300 for å heie frem jentene til tre poeng på hjemmebane. Heia Klepp!

Jeg vil avslutte med å si tusen hjertelig takk til alle dere som har støttet oss gjennom et veldig annerledes og utfordrende år – jeg ønsker dere alle en riktig god juletid, og ta vare på hverandre.

Beste hilsener fra Nick.

Trener Nick Loftus. Foto: Fredrik Fornes

Sist møte

Sist lagene møttes var på Koteng Arena i femte serierunde. Det var en jevnspilt kamp mellom to lag som ville fremover på banen. Med ti minutter igjen av kampen spilte Elisabeth vakkert fri innbytter Isabella som satt ballen iskaldt i mål alene med Rosenborgs keeper, og det kunne se ut som traktorjentene skulle ta med seg alle poengene hjem til Jæren. Men to minutter før slutt utlignet Rosenborg og etter noen kaotiske sluttminutter endte oppgjøret med poengdeling.

Resten av siste serierunde

RUNDE 18 | TOPPSERIEN