Siste runde før VM-pausen

Foto: Marius K. Eriksen

Sist oppdatert: 18. mai 2019 Skrevet av: iisaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

Toppseriens Superhelg er i gang, og tre kamper er allerede unnagjort på Intility Arena. Vi møter Klepp i morgen klokken 12 i vårsesongens siste kamp før VM-pausen. 

Klepp, som tok sølv i Toppserien i fjor, har fortsatt den gode trenden og ligger på 2.plass på tabellen før denne runden. De kommer fra en imponerende 5-0 seier over Vålerenga, og har for alvor meldt seg på i medaljekampen. Nora er klar på at Klepp blir en stor utfordring:

– Klepp er absolutt et av de tøffeste lagene vi møter! De har mange gode spillere og er et lag med mye rutine. Syns på mange måter de er like oss selv. De liker å presse høyt, spiller med vingbacker og er et hardarbeidende lag som aldri gir seg. Det kommer til å bli kamp til døra, der vi må tørre å by på oss selv for å gå seirende ut.

– Vi må gå ut på banen og være på fra start. De som vil mest vinner i morgen! Samtidig er det viktig å ha roen til å spille vårt spill når vi har ballen i laget. Da får vi mest mulig ut av potensialet vårt.

Vårsesongen vår har vært god og vi er i god flyt, men Nora har tro på at laget ikke er mette helt enda:

– Vi har hatt en god periode med mange seire på rad. Det gir selvfølgelig en god følelse og selvtillit i laget. Likevel er vi ikke mette, og jeg vet at alle på laget er veldig motiverte for å få en perfekt avslutning på vårsesongen. Ingenting hadde vært bedre enn tre poeng i Superhelga mot et så godt lag som Klepp!

Skulle vi gå seirende ut av dette oppgjøret vil vi klatre forbi Klepp på tabellen og gi oss selv et godt utgangspunkt for å være med i medaljekampen denne høsten. Vi gleder oss til å gi alt i morgen!

OBOS, Norsk Tipping og Coop sponser inngangen: Hent din billett her!