Sesongavslutning mot Kolbotn

En viktig kamp for begge lag

Trine Skjelstad Jensen, Lyn-Kolbotn. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 13. nov 2019 Skrevet av: Trine Mollanlyndamer.no

 

Det har vært en spennende sesong for begge lag som møtes på Strømmen stadion førstkommende lørdag. Kolbotn ligger lengre ned på tabellen ved sesongslutt enn det det man kanskje trodde under vårsesongen. De ligger nå på en trygg 8. plass, men med seier på lørdag kan Kolbotn faktisk ende opp på en 6. plass.

Det er allerede klart at Lyn må spille kvalifisering for Toppserieplass sesongen 2020, men det betyr ikke at laget ikke skal gi alt på lørdag. En god sesongavslutning og en god kamp å ta med seg inn mot kvalifiseringen er viktig. I tillegg er det slik at siden innføringen av 12-lagsserien i 2007 har aldri 10.-plassen fått mer enn 21 poeng, der Lyn har mulighet for 22 poeng. Altså en viktig kamp for begge lag.

Lyn er ikke det eneste laget som har spilt hjemmekamper andre steder enn på eget gress. Kolbotn har i likhet med Lyn spilt hjemmekamp på KFUM Arena denne høsten, og lørdagens kamp skal spilles på Strømmen stadion. Det er ikke lange turen fra Kringsjå og dit, så vi håper mange tar turen for å støtte Lyn under kampen. Med bil tar turen 23 minutter, kollektivt tar en times tid. Du kan sykle dit på en drøy time, og en gåtur dit tar cirka fire timer. Mange muligheter her altså.

TSU Vebjørn Urdal sier: -Hovedfokuset vårt nå er kampen mot Kolbotn, selv om vi vet at vi må ut i kvalik etter den kampen. Mot Røa spilte vi en veldig god omgang, og en grei omgang. Målet i helgen er å bygge videre på den gode omgangen og spillet jentene viste da. Når det gjelder jentene virker de klare for helgens utfordring. Kolbotn er et lag.

Vi håper å se mange Lyn-supportere på Strømmen stadion på lørdag.