Seier i derbyet!

Sist oppdatert: 27. aug 2020 Skrevet av: maddegsandvikentoppfotball.no

 

Det ble en tøff og jevn kamp mot Arna-Bjørnar, men Sandviken er fortsatt Bergens beste fotballag.

 

Første omgang ble en jevn affære, med mange dueller og et par forsøk fra begge lag. Det var tendenser til høye skuldre hos begge lag – ingen klarte å etablere et skikkelig trykk på motstanderen. På overtid i første omgang fikk Arna-Bjørnar en kjempesjanse da Sandviken ikke klarte å klarere. Skuddet fra Meryll Rosales ble heldigvis blokkert.

 

Andre omgang ble mer underholdende. Sandviken tok over styringen i kampen og produserte flere sjanser. Arna-Bjørnar ble presset hardt av bortelaget, som jaktet kampens første mål.

 

Det kom etter 67 minutter. Et innlegg fra høyrekanten endte til slutt i beina på Guro Bergsvand, som satte inn sin første skåring for Sandviken. Hjemmelaget mente hun stod i offside, men målet ble stående. Flere mål ble det ikke, og dermed gikk Sandviken nok en gang seirende ut av bergensderbyet.

 

Nå ligger Sandviken på fjerdeplass, med like mange poeng som Rosenborg og LSK kvinner. Til helgen kommer sistnevnte på besøk til Stemmemyren. Da er det svært viktige poeng som står på spill. Vi gleder oss!

Se oppsummeringen av kampen her.

Skrevet av Ole Erdal Ones.