Sandviken – Rosenborg, lørdag kl 15:00

Sist oppdatert: 08. aug 2020 Skrevet av: Adminrbk-kvinner.no

 

Rosenborg er i Bergen – og i dag kl 15:00 så møter vi Sandviken i et skikkelig toppoppgjør i Toppserien. RBK har hatt en meget god start på årets serie, og Sandviken er tippet som en mulig tittelutfordrer til LSK og Vålerenga. Det er tredje mot fjerdeplass som møtes i dag, og med Vålerengas poengtap i går fredag (spilte 1-1 mot Kolbotn), så kan enten RBK eller Sandviken passere Oslo-laget med 3 poeng i dag.

Klarer Steinar Leins lag å følge opp med en ny god forestilling i Bergen? Kristine Minde er på sine hjemtrakter igjen, og det bragte lykke sist. 25. juli ble Arna/Bjørnar slått 2-1 – men Sandviken er nok regnet som et sterkere lag, så det er en større utfordring som venter de i svart og hvitt i dag.

RBK-troppen:

Kristine Nøstmo, Birthe Christiansen, Lisa-Marie K. Utland, Mali Næss, Siw Døvle, Ina Vårhus, Marit Clausen, Elin Sørum, Rakel Engesvik, Emilie Joramo, Cesilie Andreassen, Kristine Minde, Solfrid V. Hofset, Emilie Bragstad, Sara Fornes, Emilie Lein, Celine Nergård, Julie Blakstad.

Kampen går på Direktesport her:

https://www.direktesport.no/event/66TCNQVpu6eqmb2jTL0unW?publication=www.nidaros.no

 

PS! Vi får ikke solgt så mange billetter som vi ønsker, og med de siste signaler fra myndighetene så vil nok det vedvare. Så derfor: Støtt laget, bli med å sett rekord samtidig! Sofabilletten koster kr 50, og kjøpes på Vipps 12074