Sandviken dro det lengste strået i byderbyet

Sandviken- Arna Bjørnar 2-0

Linnea viste frem gode fotballegenskaper fra start av. Foto: Hordalandsfotball

Sist oppdatert: 29. sep 2019 Skrevet av: torearna-bjornar.no

 

Det ble ikke den intense kampen som var ventet da Sandviken og Arna Bjørnar møttes til dyst på Stemmemyren. I første omgang lot Arna Bjørnar motstanderen bestemme det meste, og når det da også glapp i markeringen i eget forsvarsfelt gikk det som det måtte gå, nemlig at hjemmelaget fikk score 2 ganger. Typisk nok begge gangene ved at hhv Maria Brochmann og Kennya Cordner fikk returer rett opp i beina som de satte i mål. Og flere kunne det blitt hadde det ikke vært for en god Oda Bogstad som tok seg av flere farlige skuddforsøk. Arna Bjørnar ble presset langt bakover på banen i denne omgangen og hadde kun noen sporadiske besøk foran Sandviken-målet. Nærmest var vel Linnea Laupstad som startet fra begynnelsen denne gangen og som hadde et skuddforsøk fra litt for spiss vinkel.

I andre omgang var det et mer aggressivt Arna Bjørnar lag som kom på banen og som flyttet spillet høyere opp , men mye stoppet likevel mer eller mindre opp foran motstanderens straffefelt uten at Sandviken keeperen ble satt på de helt store prøvene. Bortsett fra at Maria Brochmann hadde en heading som traff oppe på tverrliggeren og som Oda Bogstad hadde god kontroll på, så stoppet det mer eller mindre opp for Sandviken også når de nærmet seg 16 meteren.Dette var nok ikke Arna Bjørnars beste kamp i sesongen, innemellom glimtet det riktignok til med godt spill men det ble ofte for forsiktig og nølende.

Men det var likevel god grunn til å glede seg over gode prestasjoner av spillere som Rikke Nygard og Oda Bogstad, mens unge spillere som Linnea Laupstad og Ingrid Jåstad viste at de er på full vei til å bli gode toppseriespillere. Det var forøvrig ingen spillere som gjorde det dårlig, denne gangen var det kollektivet som ble litt for svakt i forhold til rutinerte og fysisk tyngre motstandere.