Rosenborg søker utviklingssjef

Rosenborg søker ny utviklingssjef. Søknadsfrist 14. desember. Foto: Stein Langørgen

Sist oppdatert: 24. nov 2020 Skrevet av: Torgrim Olsenrbk-kvinner.no

 

Med 8 cupmesterskap og 7 seriemesterskap er Rosenborg Kvinner – tidligere Trondheims-Ørn – Norges mestvinnende fotballklubb for kvinner. Vi startet med kvinnefotball i 1972 og har fortsatt rekorden med flest seriegull, flest cupmesterskap og flest cupfinaler. Før sesongen 2020 skiftet klubben navn til Rosenborg.

Rosenborg søker utviklingssjef

Til å lede arbeidet med å gjøre toppspillere av egne og regionale talenter skal vi ansette ny utviklingssjef. Dette er en 100 % stilling i klubbens ledergruppe med arbeidssted på Koteng Arena i Trondheim.

Å utvikle lokale talenter til elitespillere er en forutsetning for at klubbens skal lykkes med sentrale mål på og utenfor banen. Vi er allerede gode på spillerutvikling og ønsker å skape tiltak og arenaer som gjør oss til ledende i Norge på dette feltet. I sesongen 2020 har 11 spillere under 20 år fått spilletid i Toppserien for Rosenborg.

Vi søker en ambisiøs og strukturert person med kunnskapen, nettverkene og ideene som skal til for å skape gode utviklingsmiljøer. Du har gjerne men ikke nødvendigvis bakgrunn som fotballtrener med minimum B-lisens og/eller pedagogisk utdanning og erfaring.

Du vil få ansvar for utviklingsstrategier både innad i Rosenborg og ut mot lokale miljøer. Du skaper og iverksetter nye tiltak og sørger for at disse blir gjennomført i tråd med klubbens verdier. Du vil ha ansvar for kommersielle utviklingsprosjekter i klubbens regi og samarbeide tett med NFF Trøndelag, Olympiatoppen og andre aktører om å skape morgendagens utviklingsarenaer.

Vi tilbyr en synlig og attraktiv rolle i norsk toppfotball hvor du får mulighet til å videreutvikle både Rosenborg og kvinnefotballen i Midt-Norge. Du blir del av et ambisiøst arbeidsmiljø med høye mål og engasjerte kolleger. Stillingen rapporterer til daglig leder og er del av klubbens ledergruppe.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Legge til rette for utvikling av lokale toppspillere
  • Kontaktperson mot forbund, krets, serieforening i saker som angår utviklingstiltak
  • Kontaktperson for samarbeidet med klubbene i vår region
  • Skolesamarbeid, både videregående skole og universitet/høyskole
  • Utvikle og drifte kommersielle utviklingstiltak

Kvalifikasjoner:

  • Trenerutdanning på minimum UEFA B-nivå
  • Pedagogisk utdanning eller tilsvarende erfaring
  • Ønskelig med trenererfaring fra høyt regionalt/nasjonalt nivå
  • Bredt nettverk innenfor fotball, både lokalt og nasjonalt
  • Kunnskap om og gode resultater innen talentutvikling

Betingelser:
Rosenborg tilbyr konkurransedyktige betingelser. Dette er en 100 % stilling, men deltid kan vurderes etter avtale. Stillingen innebærer noe reisevirksomhet og kvelds- og helgearbeid. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til sportslig leder Tarjei Smågesjø på tlf 413 55 235 eller epost tarjei@rbk-kvinner.no

Skriftlig søknad med CV og referanser sendes innen 14. desember 2020 til:

Ragnar Slettestøl
Daglig leder, Rosenborg Kvinner
Koteng Arena, Haakon VIIs gate 2B, 7040 Trondheim
E-post: ragnar@rbk-kvinner.no