Rosenborg møter Klepp kl 1500 – kan sikre Europacupspill i 2022.

Dueller blir det garantert i bortekampen mot Klepp. Her fra forrige oppgjør mot Klepp. Foto: Stein Langørgen

Sist oppdatert: 16. okt 2021 Skrevet av: Torgrim Olsenrbk-kvinner.no

 

Rosenborg møter Klepp i Toppseriens 16. runde i dag. Det er en viktig bortekamp som kan bli avgjørende for både hjemme- og bortelaget. Med seier er RBK sikret sølvet, og opprettholder et press på Sandviken – samtidig som det gjør sjansen for å overleve for Klepp, stadig mindre.

Tradisjonelt har RBK (og tidligere Trondheims-Ørn) hatt vanskelige kamper på Jæren, men det har vært et skifte i topp og bunn som gjør at denne gang er nok bortelaget favoritter.

Cecilie Andreassen var tilbake på banen i forrige kamp etter lang tids fravær. Det blir spennende å se om det blir mer spilletid i denne kampen for den kreative midtbanespilleren som har vært savnet i laget. Det samme gjelder også for Emilie Joramo, som kanskje nærmer seg startoppstillingen igjen etter noen uker på sidelinjen.

Troppen til kampen: Nøstmo, Rulyte, Næss, Vårhus, Leine, Olsvik, Bragstad, Sørum, Døvle, Joramo, Blakstad, Skinnes Hansen, Utland, Fornes, Lein, Brønstad, Dyrehauge, Nergård.

Det blir et spennende oppgjør med kampstart kl 15:00. Du kan se kampen her: https://www.direktesport.no/event/vJSkzWPF2ReMVbcmI8v8ob