Ragne Hagen Svastuen forlenger – nok en gang – med Røa Fotball Elite

Hele klubben jubler

Foto: Bildbyrån/Marius Simensen

Sist oppdatert: 02. nov 2023 Skrevet av: Per-Ivardynamitegirls.no

 

Ragne Hagen Svastuen forlenger – nok en gang – med Røa Fotball Elite! 

Ragne Hagen Svastuen, har vært Røaspiller siden 2018, og hun har nå over 100 kamper i Røa-drakten. Nå setter hun underskriften sin på en ny kontraktsperiode fra januar 2024. 

En av våre viktigste spillere

Foto: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅN

««Raggen» er blant våre aller viktigste spillere både på og av banen, og jeg er selvfølgelig superhappy med at hun gir klubben, meg og resten av trenerteamet fortsatt tillitt», sier en smørblid Røa-trener, Geir Nordby.

«Ragne er endel av kapteinsteamet og spillerutvalget i Røa Fotball Elite, og hun har en evne til å motivere, se framover og dra med seg andre til å finne løsninger – enten det er i med- eller motgang. Hennes evne til både å sette høye krav og forventinger til seg selv og andre, bidrar til at vi både som lag og individer, blir bedre.», er noen som sportssjef Henrik Digernes ønsker å trekke frem.

 

«Ragne har alltid vært flink til å sørge for at nye spillere føler seg velkommen og blir raskt integrert i spillergruppa vår. Det er utrolig viktig for laget», sier Geir Nordby.

Ragne – en inspirator i klubben

Røa Dynamite Girls har utviklet seg mye de siste sesongene, og talentutviklingen har vært mye større en tidligere i Røa IL og Røa Fotball Elite. Rekruttlaget vårt vant sin serie og rykket opp til 2. divisjon. J17 vant sin serie. J15 har hatt en sterk sesong og spiller finalen i Oslomesterskapet 4. november i Valhall. Dagen før, fredag 3. november, spiller J13 – som også vant Norway Cup i år – sin finale, så det kommer fantastiske talenter også i yngre rekker i Røa. Ragne er endel av trenerteamet til J19-laget, og bidrar på flere steder i Røa IL og Røa Fotball Elite.

«Ragne er et forbilde både for de yngre, spillere på Rekruttlaget og Røa Dynamite Girls sin spillergruppe, og jeg vet at Ragne betyr mye for mange i Røa. Hun har vært her i klubben i snart 6 år, og det er en hel klubb som jubler nå som Ragne på ny har valgt Røa Dynamite Girls», sier Henrik Digernes.