Poengdeling i 8-målskamp

Kolbotn-Røa 4-4

Sist oppdatert: 09. sep 2019 Skrevet av: TFKkolbotnkvinnefotball.no

 

Det ble en underholdende halvtime på lørdag, før kampen ble blåst av, med 2 mål til begge lag. Da kampen ble satt i gang mandag fortsatte begge lag der de slapp, og kampen endte til slutt 4-4.

Det var en ny opplevelse å spille kampen over to dager. Trener Knut Slatleim var ikke spesielt fornøyd med minuttene før pause:

– Det blir en spesiell opplevelse å spille en delt 1. omgang på to dager. De 15 første minuttene vi spiller i dag er ikke gode nok, rett og slett. Spesielt stoltheten i å forsvare egen boks er ikke i nærheten.

Jentene samlet seg i pausen og kom ut med en helt ny giv i 2.omgang:

– Vi gjør en god 2.omgang og det er godt å se at vi skaper mye sjanser. Presspillet sitter mye bedre og vi har en helt annen intensitet i alt vi gjør. 2. omgang er mye å bygge videre på og godt å score fire mål igjen.

Dagens kaptein, Nora Eide Lie, er enig med Knut:

– Jeg syns vi starter kampen ok og vi går i ledelsen etter en bra satt straffe av Marit. Men så gir vi fra oss initiativet helt, og det er skuffende. I pausen bestemmer vi oss for å ikke bare si at vi skal vinne dueller og spille bra fotball, men å faktisk gjøre ord om til handling. I 2. omgang styrer vi kampen og rundspiller Røa til tider. En av våre beste omganger denne sesongen!

Vi venter fremdeles på høste første 3-poenger, men fortsetter vi som vi avsluttet i dag, ligger den rett rundt hjørnet:

– Det er kjipt at vi ikke vinner kampen, men vi må ta med oss de gode prestasjonene og legge lista der hver kamp framover, avslutter Nora.

Kampfakta:
Kolbotn – Røa 4-4
1-0 Marit Bratberg Lund (str.)
2-0 Sara Hørte
2-1 Rebecka Holum
2-2 Synne Jensen
3-2 Marit Bratberg Lund (str.)
3-3 Rebecka Holum
3-4 Ragne Svastuen
4-4 Isabell Herlovsen

Kolbotns lag:
Hildegunn Sævik, Tonje Pedersen, Sara Hørte, My Haugland Sørsdahl, Nora Eide Lie, Marit Bratberg Lund, Ingrid Rokke Elvebakken, Kristin Holmen, Tanja Myrseth, Eline Hegg, Isabell Herlovsen

Neste kamp: