På lørdag tar vi imot Arna-Bjørnar i serieåpningen

Kampstart kl. 13:00

Ingeborg Lye Skretting og resten av Klepp-laget er klare for å kjempe om 3 poeng i serieåpningen på lørdag! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 26. mai 2021 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Etterlengtet seriestart

Nå er tiden endelig inne for å sparke i gang sesongen 2021! Det har vært en lang oppkjøring som endelig har kommet til slutten. På lørdag er det duket for et spennende oppgjør når vi tar vi imot Arna-Bjørnar på Klepp Stadion.

Kampstart er kl. 1300, og vi gleder oss til å ta i mot publikum igjen. På grunn av nye regler er vi nødt til å stenge av annen hver rad, slik at det dessverre bare vil være 85 brukende plasser på tribunen. Sikre deg en av disse plassene ved å bestille billett!

Billetter til lørdagens kamp kan du skaffe her!

Kampsponsor mot Arna-Bjørnar er vår felles sponsor RSM.

 

Har du ikke anledning til å komme på kampen? Amedia sender kampen her.

Her jubler laget for Helene Broch sin 1-0 scoring i forrige oppgjør på Trott Stadion! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Trener Nick før serieåpningen

– Vi gleder oss til at 2021-sesongen endelig starter nå på lørdag, hjemme mot Arna-Bjørnar!

– Oppkjøringen har vært lang, vi har hatt skadeutfordringer og lange forsinkelser i å hente de nye jentene. Nå er vi i rute og klar til å sette i gang! De siste månedene har vært en fin mulighet for våre yngre spillere til å imponere. De har vist god utvikling, så man kan forvente at flere lokale ansikter får muligheten gjennom sesongen for å fortsette tradisjonene i klubben! Kjente ansikter og nye utenlandske spillere vil også være å se! Vi er veldig imponert over måten de har integrert seg i laget og bidratt med rutine og gnist!

– Det er lenge siden vi sist hadde publikum så bli med å heie frem laget og hjelp oss å sparke i gang sesong på best mulig måte! Vær raske med å sikre dere billetter, med begrenset kapasitet er nesten alle borte!

– Til slutt vil jeg nevne vår kjære supporter, Tor Inge Dahl, som nylig gikk bort. Tor Inge var alltid å heiet på laget, hjalp oss på mange måter og var alltid positiv til lagets potensial! For meg personlig var han en flott mann å prate med hver gang jeg fikk muligheten. Han vil definitivt være i tankene våre ved sesongstart og vi vet at han heier på oss når fløyten lyder på lørdag!

#KleppFamily

Beste hilsen, Nick

Trener Nick Loftus. Foto: Fredrik Fornes

Arna-Bjørnar

I fjorårets sesong kom Bergenslaget på en åttende plass, rett bak Klepp. Historisk sett er kampene mellom lagene veldig jevne hvor det som regel er ett mål som skiller. Klepp har gått av med seieren de siste tre seriekampene. Arna-Bjørnar har hatt en god oppkjøring hvor de har fått spilt hele seks treningskamper og vunnet fire av dem. Lagene møttes på Trott Stadion tidlig mai, i en av disse treningskampene. Bergenserne trakk det lengste strået og kunne dra hjem med en 2-1 seier i lomma.

Her er Arne-Bjørnars overganger før sesongstart:

Inn: Milena Kokosz (Åsane), Kamilla Aabel (Røa), Miljana Ivanovic (ukjent), Mia Jalkerud (Djurgården), Gudbjörg Gunnarsdóttir (Djurgården), Marte Bjelde Hjelmhaug (Sandviken), Madeleine Veivåg (Sandviken)

Ut: Teagan Micah (Melbourne City), Pia Rijsdijk (Napoli), Åsne Takle Eide (ukjent), Kristin Risnes (studier), Marije Brummel (ukjent), Kristina Erman (ASD Calcio Pomigliano), Ingvild Villa (tilbake til Åsane etter lån), Helene Gloppen (ukjent), Katarina Dybvik Sunde (Åsane)

Mer om overgangene i Toppserien finner du på toppserien.no

RUNDE 1 | TOPPSERIEN
Klepp 4 - 1 Arna-Bjørnar
Sandviken Toppfotball 1 - 0 Kolbotn
Rosenborg 2 - 0 Stabæk
Vålerenga 5 - 3 Avaldsnes Toppfotball
LSK 3 - 2 Lyn


Vi gleder oss til å ta i mot dere på lørdag! Nå starter moroa!